f-150 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Żeby nie było że nic się nie dzieje,powstaje następny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 hmmm,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 hmmm,,, I żeby mi to było przedostatni raz .Cessna się nie mieści na tym stole.Zawiozłem ją już do nowej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 I żeby mi to było przedostatni raz .Cessna się nie mieści na tym stole.Zawiozłem ją już do nowej firmy. Właśnie ostatni raz i nie w tym dziale;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Amerykanin skończony A tak działa podwozie Dla równowagi powstaje druga strona konfliktu czyli japończyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Japończyk gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Adam (alenik) z naszej Eskadry Krakow został wczoraj zwycięzcą w pierwszej bitwie ESA w tym roku - bitwie o Trzebnicę. Finały walk oraz wręczenie nagrod zaszczycił swoją obecnością burmistrz gminy.GRATULACJE dla Adama, który po ponad roku przerwy w tak pięknym stylu powrócił do ESY Na zawody pojechaliśmy w malutkim składzie tj. ja, Tadek i Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Brawo Adam, Brawo Tadek, Brawo Piotr !!! Zawsze mówiłem, że jak się zacznie latać aircombat to inne latanie nigdy nie da tyle frajdy. Niektórzy mówią nawet, że kombat to wirus i nie ma na to lekarstwa Bardzo się cieszę, że pierwszy start zakończył się takim sukcesem Eskadry Kraków bo dowiedziałem się również, że Tadek i Piotr weszli do finałów co pozwala mieć nadzieję na bardzo udany sezon. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 siema ludni nie bedę zakładał nowego tematu, a zapytam tu, tych co już w tym sezonie latali w krakowie na lotnisku na czyzynach ul borakomorowskiego. chciałbym tam na jaką godzinkę wyskoczyć i przewietrzyć swojego quadzika. czy nie ma tam problemów z władzą i kontrolami i w ogóle. loty do 2,5kg do 80-100m w zasięgu wzroku, z gps i 2,4ghz jak się to ma do tych wszystkich agencji lottów i wogóle bo nie ogarniam tych przepisów :/ z góry bardzo dziękuję za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Cześć, google chyba też nie ogarniasz Czyżyny są w strefie, gdzie nie można latać bez zezwolenia.To, że tam się czasami lata to nie znaczy, że nie może wpaść konrola i sprawdzić. Każdy kto tam lata robi to na własne ryzyko więc nie otrzymasz od nikogo błogosławieństwa na loty.http://ai.pansa.pl/dron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 przyznam troche tam wieje, byłem pierwszy raz. teren zacny jest gdzie polatac.. mam przy okazji inny pytanie czy jest tu ktoś na pokładzie, kto by za jakiś % pouczył co nie co obsługi quada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wesołych świąt! Wszystkim I po święconym na Czyżynach ???? pozdr.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Noo, to może w śmigus dyngus !? Będzie słońce i ciepło. pozdr.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Czyli, że tak! Ja rodzina będę. CU!!! pozdr.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ale raczej w południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 W poludnie nie dam rady, ale podjade moze kolo 16-17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dziś zacząłem docieranie silnika w Biesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 OK - nie jest to dokładnie Kraków, ale w sumie blisko Jaki już pisałem w wątku o NewBee ( http://pfmrc.eu/index.php?/topic/59439-newbee-wg-planów-adriana-page/?p=614998 ) mam do dyspozycji kawałek łąki, którą można wykorzystać jako lotnisko modelarskie. A znajduję się to tu: 20 km na północ od Krakowa, 5 km przed Słomnikami - niedaleko od E7. Sprawa wygląda tak, że na moje potrzeby to właściwie nic tam nie trzeba robić (poza koszeniem i lekkim wyrównaniem terenu). Niewielkim wysiłkiem można by było z tej działki zrobić małe lotnisko modelarskie z prawdziwego zdarzenia, ale jeśli miałbym być jego jedynym użytkownikiem - to gra jest niewarta świeczki... Minusy: - lotnisko byłoby małe (pas startowy długości 60 m), tak, że w grę wchodzi latanie elektrykami (spaliny raczej odpadają ze względu na rozmiary, no i sąsiedzi jak na razie życzliwe odnoszą się do mojego hobby, wolałbym, żeby tak zostało ) - ze względu na lokalizację latanie w godzinach popołudniowych (no chyba, że komuś nie przeszkadza latanie pod słońce..) Plusy: - teren jest poza CTR Balic - mieszkam 200 m. od tego lotniska, więc jest baza warsztatowa, jakby się coś podczas latania podziało Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany wspólnym lataniem w tym miejscu - proszę o kontakt przez PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi