Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 12 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Maja Kolejna porcja lotów ? 12
piotr jet Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja I niech lata Bezpiecznie? Ku zadowoleniu Właściciela!!!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 8 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Czerwca Dzisiaj Iskra na zawodach F4H-P w Rudnikach zajęła pierwsze miejsce. 19 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Czerwca Jeszcze taki oto film z iskrą z zawodów 7 2
robas69 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca I mimo tego, że było "płasko" było SUPER. Gratuluję pięknego modelu i umiejętności pilotażowych. 2
Lucjan Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ze względu na wyważenie modelu stosowałem akumulatory kadmowo -niklowe , które właśnie dokonały swojego żywota . Aby nie dodawać ołowiu postanowiłem zastosować jak najcięższy zestaw zasilający : zasilanie turbiny Li Po 5000 mAh i do zasilania RC Lion 5200mAh dwa razy . Waga zbliżona do starego zestawu , doważyć będę musiał około 100g.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Sierpnia Trochę iskry z Piły Messenger_creation_84B61FA0-9539-4F20-9DC6-046B28FAAB18.mp4 13
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Brawo Marcin, szkoda, że byłem tylko w sobotę i nie widziałem tego lotu.
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Loty były dwa, obydwa w sobotę, musiałeś akurat ominąć.
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Niestety byłem tylko między 12 i 16tą. Wyjechaliśmy po locie Twojego kolegi Slick'iem.
Rekomendowane odpowiedzi