Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 12 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Maja Kolejna porcja lotów ? 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja I niech lata Bezpiecznie? Ku zadowoleniu Właściciela!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 8 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Dzisiaj Iskra na zawodach F4H-P w Rudnikach zajęła pierwsze miejsce. 19 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Brawo Marcin! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Moje gratulacje Marcin ! Brawo !, Brawo ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Jeszcze taki oto film z iskrą z zawodów 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca I mimo tego, że było "płasko" było SUPER. Gratuluję pięknego modelu i umiejętności pilotażowych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Pięknie! Gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Ze względu na wyważenie modelu stosowałem akumulatory kadmowo -niklowe , które właśnie dokonały swojego żywota . Aby nie dodawać ołowiu postanowiłem zastosować jak najcięższy zestaw zasilający : zasilanie turbiny Li Po 5000 mAh i do zasilania RC Lion 5200mAh dwa razy . Waga zbliżona do starego zestawu , doważyć będę musiał około 100g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Trochę iskry z Piły Messenger_creation_84B61FA0-9539-4F20-9DC6-046B28FAAB18.mp4 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Brawo Marcin, szkoda, że byłem tylko w sobotę i nie widziałem tego lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Loty były dwa, obydwa w sobotę, musiałeś akurat ominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Niestety byłem tylko między 12 i 16tą. Wyjechaliśmy po locie Twojego kolegi Slick'iem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi