Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 12 Maja 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Maja 2024 Kolejna porcja lotów ? 12
piotr jet Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Opublikowano 12 Maja 2024 I niech lata Bezpiecznie? Ku zadowoleniu Właściciela!!!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Czerwca 2024 Dzisiaj Iskra na zawodach F4H-P w Rudnikach zajęła pierwsze miejsce. 19 1
Lucjan Opublikowano 8 Czerwca 2024 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Moje gratulacje Marcin ! Brawo !, Brawo ! 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Czerwca 2024 Jeszcze taki oto film z iskrą z zawodów 7 2
robas69 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Opublikowano 30 Czerwca 2024 I mimo tego, że było "płasko" było SUPER. Gratuluję pięknego modelu i umiejętności pilotażowych. 2
Lucjan Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Ze względu na wyważenie modelu stosowałem akumulatory kadmowo -niklowe , które właśnie dokonały swojego żywota . Aby nie dodawać ołowiu postanowiłem zastosować jak najcięższy zestaw zasilający : zasilanie turbiny Li Po 5000 mAh i do zasilania RC Lion 5200mAh dwa razy . Waga zbliżona do starego zestawu , doważyć będę musiał około 100g.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Trochę iskry z Piły Messenger_creation_84B61FA0-9539-4F20-9DC6-046B28FAAB18.mp4 14
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Brawo Marcin, szkoda, że byłem tylko w sobotę i nie widziałem tego lotu.
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Loty były dwa, obydwa w sobotę, musiałeś akurat ominąć.
robas69 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Niestety byłem tylko między 12 i 16tą. Wyjechaliśmy po locie Twojego kolegi Slick'iem.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 14 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 godzin temu Dzisiaj miałem zaszczyt uczestniczyć modelem iskry na obchodach 100 lecia szkoły w Dęblinie. 12
Viper Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Gratuluję Gdybym wiedział, to chociażby ze względu na ten model Iskry bym przyjechał do Dęblina. Zresztą pierwotnie się wybierałem, chciałem zabrać lustrzankę i lufę by pofocić i pofilmować w powietrzu, ale ponieważ organizatorzy w regulaminie zabronili wnoszenia lustrzanek i teleobiektywów to sobie Dęblin odpuściłem, a może szkoda. Bardzo mi się model Iskry podoba, zresztą niedawno zakupiłem kit Iskry dedykowany do napędu edf 100mm. Powoli zaczynam porządkować modelarnię i wreszcie po dłuższej przerwie mam zamiar zabrać się za pozaczynane projekty i w jakiejś może niedalekiej przyszłości zabrać się i za Iskrę. Gdyby ktoś był zainteresowany, podaję link do strony konstruktora. Bardzo sympatyczny Holender, paczka przyszła perfekcyjnie zapakowana, wysyłak szybka, wycinanka, plany i części vacuformowane w komplecie. Na stronie jest filmik z lotów i link do relacji zdjęciowej. https://www.rc-builder.com/collections/edf-jets/products/ts11-iskra 2 1
Andrzej Klos Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 godziny temu, Viper napisał: Gratuluję Gdybym wiedział, to chociażby ze względu na ten model Iskry bym przyjechał do Dęblina. Zresztą pierwotnie się wybierałem, chciałem zabrać lustrzankę i lufę by pofocić i pofilmować w powietrzu, ale ponieważ organizatorzy w regulaminie zabronili wnoszenia lustrzanek i teleobiektywów to sobie Dęblin odpuściłem, a może szkoda. Bardzo mi się model Iskry podoba, zresztą niedawno zakupiłem kit Iskry dedykowany do napędu edf 100mm. Powoli zaczynam porządkować modelarnię i wreszcie po dłuższej przerwie mam zamiar zabrać się za pozaczynane projekty i w jakiejś może niedalekiej przyszłości zabrać się i za Iskrę. Gdyby ktoś był zainteresowany, podaję link do strony konstruktora. Bardzo sympatyczny Holender, paczka przyszła perfekcyjnie zapakowana, wysyłak szybka, wycinanka, plany i części vacuformowane w komplecie. Na stronie jest filmik z lotów i link do relacji zdjęciowej. https://www.rc-builder.com/collections/edf-jets/products/ts11-iskra Chyba tez sie skusze na ta Holenderska Iskre!
pietrku Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Byłem, widziałem, elegancko model latał. Apropo malowań pikselowych to dwie duże Iskry dzisiaj latały z takowymi.
Rekomendowane odpowiedzi