grzegor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 15:16, jarek996 napisał: Kto lubi DAVIDa BOWIE , powinien tego posluchac ? Lemmy był niesamowity, a Bowie był modelarzem ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Bowie ( poza tym ze byl modelarzem , jak sie okazuje ) , tez byl NIESAMOWITY ! Muzyka na pobudke ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Czyżby trawersik ? Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 a takiej słucham 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Przydałby się taki jeden w lepszym stanie z tego złomu. Na działce bym sobie postawił . Edit Wczoraj mi Belgijka wpadła w ucho. folk, folk A dwudziestego bieżącego miesiąca słuchałem tego ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 trzech odeszło .Roy, George & Tom..dwóch pozostało https://www.youtube.com/watch?v=1o4s1KVJaVA 35 minut temu, grzegor napisał: Przydałby się taki jeden w lepszym stanie z tego złomu. Na działce bym sobie postawił . Edit Wczoraj mi Belgijka wpadła w ucho. folk, folk A dwudziestego bieżącego miesiąca słuchałem tego ?: klimat podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jak nie "trawie" zupelnie NICKELBACK , to akurat cover " Sharp Dressed Man ZZ top" jest REWELACYJNY !!!!! Mam nadzieje Jarek , ze sluchasz rowniez Judas Priest ! Tam na KAZDYM koncercie jest wjazd "Harysiem" na scene ? Ja uwielbiam rowniez stary klasyczny "PUDEL METAL" : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam,ja mam takie pytanko,czy ktoś z kolegów kojarzy tą melodię?,była wykonywana przez orkiestrę symfoniczną w latach 80.Nie znam tytułu ani wykonawcy,ale została mi w pamięci ?,zagrałem to po swojemu,może ktoś naprowadzi na trop?,pozdrówko. FILM.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 33 minuty temu, tytan12 napisał: zagrałem to po swojemu Pieknie kolego , pieknie !!!! Och jak chcialbym miec zdrowe paluchy i wrocic do gity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 4 godziny temu, mr.jaro napisał: Jarku, ja pod wzgledem muzycznym lubie wszystko, co dobre, bez wzgledu na styl. Ale fakt, ZZ Top zajmuje w moich upodobaniach bardzo szczegolne miejsce. Bedziesz wiedzial, dlaczego. Ten cover od Nickelback jest udany. Na swiecie istnieje tyle wspanialej muzyki, wiec szkoda sie ograniczac do okreslonych stylow, czy wykonawcow. Bardzo lubie starocie, jak Led Zeppelin, Steppenwolf, Tito & Tarantula, The Doors: Ale tez dobry Jazz - tutaj "Ain't No Sunshine" w wykonaniu oryginalnym i dla porownania wspaniale gecovert: A takze Salsa, ktora jest super do tanczenia - tutaj kubanski klasyk "Chan Chan", w wykonaniu jego tworcy Compay Segundo. Tego moge sluchac bez konca, a moja zona zadna sila nie daje sie zciagnac z parkietu. Nie znosze szlagierow, szczegolnie w jezyku niemieckim. Jezyk niemiecki czesto po prostu nie pasuje do muzyki, szczegolnie, jesli ta ostatnia jest marnie skomponowana. Ale istnieja niemieckie piosenki, ktore sa melodyjne i sie po prostu podobaja - przyklad ponizej. a to Jarku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 W dniu 18.04.2020 o 05:36, MZWBPiotr napisał: He,he,znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 51 minut temu, mr.jaro napisał: Nie. Piosenek Marleny Dietrich jakos nie trawie, co nie ma oznaczac, ze sa bezwartosciowe. Dla mnie po prostu za bardzo "pachna" szlagierem. Z innej beczki. "Oye Como Va" Santany zapewne kazdy zna: Ale w niemniej perfekcyjnych wykonaniach juz chyba nie. Tutaj Celia Cruz: A tu Tito Puente: Albo jako cover zupelnie nie znanego zespolu La Bembé y su Gozadera: I wreszcie w wykonaniu Taylor Moore: Kazda z tych aranzacji jest niesamowita, kazda zasluguje na najwyzsze uznanie, moim zdaniem. Muzyka, ktora nie pozwala spokojnie usiedziec na miejscu. Albo zupelnie cos innego - Smooth Jazz, jak na przyklad w wykonaniu Sade, znany kawalek "Smooth Operator": taaaaaaaaaaa......szczególnie ten "operator" jak kto nie wie to uwierzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Takiej energii jak ST nie ma ZADEN pakiet na swiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jarek,do oblatania Twojego nowego,szybkiego,to bym polecił z tej kapeli pałkera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi