krankor Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Widać to na flightradar 24 uffff, udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Przed chwilą pokazali lądowanie; MISTRZOSTWO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Gdzie to pokazali i czy można zobaczyć jeszcze raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Na tvn24 cały czas powtarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ależ pięknie wylądował! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie no mamo... aż mam ciary!! Tak delikatnie posadzić tak pędzącego kolosa :shock: Po prostu szacunek dla pilotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Szacunek dla pilota. Posadził go idealnie :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reastdignity Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Posadzenie piękne, ale nie mogę słuchać prezenterki w TVP. Głupoty gada, że szok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Myśliwce były z Mińska chyba, bez opier.... szły nisko nad domami i nie oszczędzały na paliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 W TVN mówią że z Łasku przyleciały, żeby w powietrzu spojrzeć co z tym podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dlaczego mam wrażenie, ze mocno podrożeją bilety LOT-nicze.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pilot szybowcowy to wiadomo ze tak delikatnie pocałował Ziemię! Pełen szacun! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Może i z Łasku tu się nie upieram, tylko dwa razy je widziałem i słyszałem jak szły z Mińska i na Mińsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek13135 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pewnie już oglądaliście milion razy ale proszę http://www.youtube.com/watch?v=gz2_dWZb_mM http://www.youtube.com/watch?v=itkcPW9Km7I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Trzeba zobaczyć ten film który pokazuje lądowanie od strony ulicy. Widać jak pilot posadził samolot. Musze powiedzieć, że oglądam ten film jak zahipnotyzowany. Coś niesamowitego. Mistrzostwo świata. 100t i około 280-300km/h i lądowanie na centymetry. Nie było żadnego silniejszego uderzenia. Po prostu usiadł. Widać jak samolot próbował zejść z osi pasa, ale pilot natychmiast skontrował kierunkiem i potem już szedł jak po sznurku. Wielki, wieli szacunek dla pilota. :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 lądowanie jest niesamowite, ukłony w stronę pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azienkoz Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dopiero teraz się dowiedziałem. Mieszkam obok Okęcia i cały dzień zastanawiało mnie, skąd huk myśliwców! Gratulacje dla pilotów i całej ekipy ratowników - wszystko wygląda jak w filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ten film z lądowania powinien Boeing umieścić w swojej instrukcji eksploatacyjnej w dziale: jak prawidłowo wykonać awaryjne lądowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ten film z lądowania powinien Boeing umieścić w swojej instrukcji eksploatacyjnej w dziale: jak prawidłowo wykonać awaryjne lądowanie. dokładnie, lądowanie wykonane książkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Myśliwce były z Mińska chyba, bez opier.... szły nisko nad domami i nie oszczędzały na paliwie. Podobno były to F-16, a z tego co wiem one nie stacjonują w Mińsku, dopytam się sąsiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi