KRY3 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Potwierdzam, ze zakupy w Nastiku bezproblemowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 To jeden z naszych najlepszych sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Czy nastik.pl jeszcze działa? Po wybraniu adresu w przeglądarce dostaję komunikat "pętla przekierowań" i strona się nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 u mnie działa. wyczyść DNS'y na swoim kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 U mnie też działa bez problemu. http://nastik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 W zeszłym roku w styczniu meilowalem o kołpak makietowy o tak do dziś go nie ma na sklepie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 16:42, Granacik napisał: u mnie działa. wyczyść DNS'y na swoim kompie. Jak się to robi? Win 10, ubuntu, win8 na którymkolwiek systemie bo nie działa na żadnym kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 win: wchodzisz w CMD wpisujesz: "ipconfig /release" potem "ipconfig /flushdns" i na koniec "ipconfig /renew" oczywiście bez cudzysłowów. może masz coś namieszane w routerze albo Twój dostawca. z komórki, w hotelu i fabryce mi ten adres działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 16:36, sp350D napisał: Czy nastik.pl jeszcze działa? Po wybraniu adresu w przeglądarce dostaję komunikat "pętla przekierowań" i strona się nie otwiera. Usuń cookies do strony. Miałem właśnie ten sam komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Przed chwilą wszedłem z przeglądarki wpisując Nastik sklep modelarski. wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wiecie co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wygląda to na próbę postawienia sklepu na wordpresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Mnie normalnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Dzisiaj już normalnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubalaWWL Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Duża pochwała dla właściciela. Zamówiłem 4 regulatory, okazało się że na stanie ma tylko 2 o tym natężeniu prądu. Bez dopłaty sam zaproponował wysłanie większych i droższych ze względu na błąd na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 To szkoda, że ja nie mam Twojego szczęścia. Też zamówiłem coś co teoretycznie było do kupienia. Po trzech dniach miałem informację, że tego nie ma i będzie za 2 tygodnie. Po kilku dniach jest info, że będzie pod koniec ubiegłego tygodnia. Więc pytam w piątek czy jest. Dziś wieczorem dostaje info, że nadal nie ma. Zresztą tak samo jak innej rzeczy, o którą pytalem nauczony doświadczeniem. Sprzedający sprawdza co faktycznie ma po tym jak klient coś kupi i zaplaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Niekiedy trzeba poczekać kilka dni na zamówione towary, ale większość jest "od ręki" i wysyłana tego samego lub następnego dnia. Nigdy nie miałem żadnych kłopotów z Nastikiem, ze złożoną w sklepie reklamacją, naprawą gwarancyjną itp. Praktycznie kupiłem w Nastik większość zestawów szybowców, odbiorników, serwomechnizmów i innych gratów. Polecałem też sklep znajomym, którzy bez kłopotów realizowali tam zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi