Shock Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Panowie ,niebawem wersja finalna,wszystko zobaczycie. Bogdan dzielnie walczy aby było fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bogdan, Może PWS z Żaru który zdobył miano najpiękniejszego modelu Żar 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 WitamDziękuję za sugestie i foty na obecną chwilę lista miesięcy wygląda w ten sposób Pozostała mi do zrobienia jeszcze okładka Tak jak wspomniał Rafał wersja finalna już niebawem ... Syczeń ................Extra Luty......................VirusMarzec.................Thunderbolt Kwiecień..............PWS 101 Maj.......................TH2 Hummer Czerwiec..............PZL 106 KrukLipiec...................Pits 12 S Sierpień ...................................Wrzesień.............qadrocopterPaździernik..........Agile 7.2 Listopad...............Reaktor Grudzień.................................. Mareczku PWS obowiązkowo i ma już swoje miejsce na kwiecień Dobra gadu gadu a robótka czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witajcie, Tak sobie wybieram szybowca na rok 2015 i ten mi się podoba czas na zakupy co do kolorystki to jeszcze sprawa dyskusyjna. Zamówię u Zbynia po nowym roku Kazek ma Holownika więc cos nowego na lotnisku w ketach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No szybowiec piękny ale w tel perełka komar po tuningu....WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 WOW to ŻAK nie komar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 WOW to ŻAK nie komar Tak dokładnie masz rację to ŻAK, niemniej jednak pięknie odrestaurowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Boguś w XX wieku takim jezdziłem[wiśniowy] bardzo miękki i przyjemny motorower -szkoda , ze takich już nie produkują tylko chińskie plastiki na sprzegłach odśrodkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 jakiegoś piperka lub coś podobnego dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Boguś w XX wieku takim jezdziłem[wiśniowy] bardzo miękki i przyjemny motorower -szkoda , ze takich już nie produkują tylko chińskie plastiki na sprzegłach odśrodkowych Paweł dokładnie to były piękne produkcje przede wszystkim nasze Polskie i to jeździło, aby to ,,zarżnąć,, trzeba było mieć talent To se ne wrati... a szkoda bo inżynierów i pomysłów nam nie brakowało. Wielki brat czuwał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Piękne zdjęcia modeli można znaleźć u Ryśka Heinz zawsze śledzę jego zdjęcia z różnych zawodów https://plus.google.com/100966900942657554841/posts To chyba największa biblioteka bardzo dobrej jakości zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja pytam jak szybowiec Mucha się podoba a tu wszyscy o Żaku - piękny sam bym takim pojeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam, Marku Mucha piękna sam mam taką samą czerwoną. Teraz nadszedł czas żeby ją odświeżyć ale już napędu w niej nie będzie. Wracam do wersji szybowcowej i mam nadzieje że Janek kupi tego Decathlona to będzie ładny zestaw do holowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak lata z napędem z reki sam dasz radę ją wypchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Z ręki nie ma żadnego problemu tylko troszkę trzeba podbiec... Mam silnik wolnoobrotowy to fajnie idzie leciutko do góry. To jest mój najlepszy szybowiec daje mnóstwo radości, lata super jakbym miał kupić jeszcze raz to nawet bym się nie wahał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Super dzięki chciałem się tylko przekonać, że dobrze wybrałem. Czekam teraz od producenta na informacje na kiedy może zrobić , myślę kupić silniczek MVVS jest w Nastiku na stronie. Ale się nakręciłem. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam Pliki na kalendarz są praktycznie gotowe, pozostaje jeszcze sprawdzenie zgodności dat, ew. niewielkie poprawki i kalendarz idzie do druku. Wielkość - 33cm x 23cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Git !!!! :D . Ja chcę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 przypomnij cene tego kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wziąlbym, ale ta czcionka roku jakoś mi nie leży Zróbcie grubszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi