Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niby kawałek od Bielska... A u mnie tak dzisiaj na moim lotnisku Wielki ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Krzysiek,na śmiglaka w sam raz . A przede wszystkim słonecznie a nie mglisto i wietrznie jak u Nas Na Bogdana zawsze można liczyć z fotkami, jak zwykle fajne profi ujęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ufff! To już masa, gratuluję modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Kapitalny model ! Gratuluje i zycze tyle samo ladowan co startow. Jak zwykle swietne zdjecia. przepraszam za brak polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Toś se Rafał zabawkę sprawił. Gratulacje i niech się sprawuje jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Wiesz Wojtek ,my nadal jesteśmy dziećmi tylko zabawki mamy coraz droższe ... Dzięki za gratki ,fajnie że się podoba. Mam nadzieję że będę zadowolony z modelu.Su -29 jako samolot zawsze bardzo mi się podobał ,no i mam . Na razie trzeba oswoić się z rozmiarem . Jest i filmik z dymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Strasznie kopci na biało nie poszła czasem uszczelka pod głowicą?? Zartuje oczywiście zboczenie zawodowe hahhah dymi ci ten model Rafał jak trzeba i widzę że nogi ci się uginają jak gazu dodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Z dymem to w ogóle wyszedł dym . Jest pompa z Power boxa którą się programuje ale kto to wiedział jak do końca ma być ustawiona... Okazało się iż była ona na 100 % przepływu i jak włączyłem by sprawdzić jak dymi ,pompa wtłoczyła momentalnie ok. litr oleju do karnistrów . Tak że potem model kopcił i kopcił aż z tłumików wyparowało wszystko...Silnik trochę przy tym kaprysił ale ostatecznie wszystko wróciło do normy Po całej akcji zmniejszyłem do 20 % pracę pompy i zdecydowanie zwolniła ale już nie testowałem na tym ustawieniu. Dogra się to przy kolejnych lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Jest i obiecany film ale warunki tak do latania jak filmowania ch....e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Boguś,serdeczne dzięki za uwiecznienie tego czegoś ,szumnie nazwane oblotem . Będzie pamiątka jakby nie patrzeć pierwszego lotu tym modelem u nas na lotnisku. No wszystko było by ok ale ten Grzesiek....chwila nieuwagi i zostałbym z samymi skrzydłami i statecznikami a kadłub by odjechał w siną dal.Na filmie ewidentnie to widać jak udało się wyrwać kadłub ze Skody i bezpiecznie ulokować w mojej Astrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Niestety pogoda wtedy nie zachęcała zbytnio.Grzesiek zapewne buszuje teraz po sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 On już chyba zarzucił sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Rafał samolot wygląda super w locie. Widać że jest stateczny przy małych prędkościach. Pewnie go prowadziłeś na niedużej wysokości. Model pilotowi spasował ewidentnie Boguś film jak zawsze bardzo ładny i na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ależ dziś było bajecznie na naszym lotnisku...Wieczorne loty trwały do późnych godzin. Antoś i Marcin dziękuję za wspólne loty, w świetle księżyca i blasku świateł naszych ,,latadeł,, Zamieszczam parę fotek komórkowych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wy z wieczora a ja z rana . Od 10 tej do ok.13 tej siedziałem sam na lotnisku -błoga cisza ,zero wiatru choć samemu łyso . Za to kręciłem,regulowałem,ustawiałem SU ,zrobiłem 3 loty i dalej ustawiam w domu (kąt silnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin_ Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No słychac było, że rano, ktoś latał bzyczkiem. Niestey nie miałem czasu zaglądnąć. Foty Bogdan przednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wy z wieczora a ja z rana . Od 10 tej do ok.13 tej siedziałem sam na lotnisku -błoga cisza ,zero wiatru choć samemu łyso . Za to kręciłem,regulowałem,ustawiałem SU ,zrobiłem 3 loty i dalej ustawiam w domu (kąt silnika) Planowałem loty od rana ale późnym wieczorem wróciłem z Poznania, no i niestety padłem na pysk. Musiałem odespać. Czasem dobrze jest samemu w skupieniu robić wszelakie regulacje. No słychac było, że rano, ktoś latał bzyczkiem. Niestey nie miałem czasu zaglądnąć. Foty Bogdan przednie Hehe Marcin to tak pieszczotliwie powiedziałeś bzyczkiem toż to bzyczor łogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin_ Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Haha no masz rację. Słychać go było nawet w piwnicy (nie żartuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Opowiadasz Marcin,taki jest cichutki przecież . Może słyszałeś motolotniarzy bo też startowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bzyczor to dopiero będzie , jak swojego skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi