Elvis Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Czy da się zaprogramować esc spin wykorzystując emulator jetiboxa w nadajniku czy jednak trzeba fizycznie go posiadać? Chodzi o to żeby nie robić tego drągami a zastanawiam się czy przy komunikacji z esc przez odbiornik jest to do zrobienia. Żeby nie było, spina jeszcze nie mam Edit: chyba jednak nie potrzeba osobnego jetiboxa, ponoć wystarcza ten w nadajniku. Będę miał to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Da się ustawić z nadajnika - posiadam, 80 Pro i wszystko elegancko zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzięki za potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Idzie nowe https://www.rc-thoughts.com/2019/06/jeti-fw-5-0-diy-guys-wet-dream-is-coming/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 modele będą spadać jak dojrzałe gruszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ty Mataczyno już nie kracz zmiń tego złoma Graupnera swojego na jeti i będziesz inaczej śpiewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Poczekam na Graupnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Oj tam Oj tam to tylko Chińczyk. Chyba że nie lubisz sąsiadów to zmienia postać rzeczy, ale i tak wam dowalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tak .............dowalają do rachunku jak chcesz mieć tyle kanałów co napisali na nadajniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ja z tych co już wiedza ze to nie model i noe aparatura robią wynik poza tym latam kulawo wiec mi i tak nic nie pomoże. Zostanę z tym co Man. A w pamięci będę mieć słowa kolegów co maja jeti „nie stój przede mna bo mogę stracić zasięg” ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Facio Ty cały czas się narażasz najlepszemu kumplowi cha cha cha B Roman masz 500% racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 A w pamięci będę mieć słowa kolegów co maja jeti „nie stój przede mna bo mogę stracić zasięg” A Graupner ma inaczej bo antena promieniuje do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 No cóż panie Robert, to nie mówili koledzy co latają od święta. I nie mówili tego bez powodu. Ale pan wiesz lepiej. I żeby nie było. Ja nie mówi ze jeti to zła aparatura, bo możliwości programowania ma duże. Ale mi szkoda kasy na nowa aparure, odbiorniki i osprzęt. Len pragmatyk jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Śmieszne. Kolejny post o zerowej wartości merytorycznej. Rownie dobrze można to powiedzieć o niektórych użytkownikach innych marek. Zostaję przy Jeti ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tu chodzi chyba o 2.4 a nie o marke . Zreszta Multiplex tez jest do bani . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 "Praw fizyki Pan nie zmienisz, nie bądź Pan głąb" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Kamil w ch........ motoryczna odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Już tradycją się stało, że "na święta" mamy w prezencie nową wersję oprogramowania - tym razem to 5.02 http://www.jetimodel.com/en/Downloads/DC-DS-Firmware-Update-Version-5-02/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie widzę pliku do pobrania, czyżby aktualizacja nadajnika do 5.02 możliwa jedynie przez JETI Studio ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Na to wygląda - ale poszło bez problemów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi