Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się zaprogramować esc spin wykorzystując emulator jetiboxa w nadajniku czy jednak trzeba fizycznie go posiadać? Chodzi o to żeby nie robić tego drągami a zastanawiam się czy przy komunikacji z esc przez odbiornik jest to do zrobienia. Żeby nie było, spina jeszcze nie mam ;)

Edit: chyba jednak nie potrzeba osobnego jetiboxa, ponoć wystarcza ten w nadajniku. Będę miał to sprawdzę.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ty Mataczyno już nie kracz  :P zmiń tego złoma Graupnera swojego na jeti i będziesz inaczej śpiewał  :P  :D  :D  :D  :D

Opublikowano

:P  :)  :)  :) Oj tam Oj tam to tylko Chińczyk. Chyba że nie lubisz sąsiadów to zmienia postać rzeczy, ale i tak wam dowalają.  :D  :D  :D

Opublikowano

Ja z tych co już wiedza ze to nie model i noe aparatura robią wynik :) poza tym latam kulawo wiec mi i tak nic nie pomoże. Zostanę z tym co Man.

A w pamięci będę mieć słowa kolegów co maja jeti „nie stój przede mna bo mogę stracić zasięg” ????

Opublikowano

Facio Ty cały czas się narażasz  najlepszemu kumplowi cha cha cha :D

B Roman masz 500% racji.

Opublikowano

A w pamięci będę mieć słowa kolegów co maja jeti „nie stój przede mna bo mogę stracić zasięg”

A Graupner ma inaczej bo antena promieniuje do tyłu :P

Opublikowano

No cóż panie Robert, to nie mówili koledzy co latają od święta. I nie mówili tego bez powodu. Ale pan wiesz lepiej. I żeby nie było. Ja nie mówi ze jeti to zła aparatura, bo możliwości programowania ma duże. Ale mi szkoda kasy na nowa aparure, odbiorniki i osprzęt. Len pragmatyk jestem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Śmieszne. Kolejny post o zerowej wartości merytorycznej.

Rownie dobrze można to powiedzieć o niektórych użytkownikach innych marek. Zostaję przy Jeti ????

• Lubię to 1
  • 4 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.