yarun Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 12:48, jarek996 napisał: Czwartek 13.30 Bylem przed chwila w kontakcie z Pawlem i Kamilem (choc akurat z nim bylko brak jakiegokolwiek kontaktu ?). Zebyscie widzieli kolor Pawla uszu !!!! Jest tak podniecony, ze az PLONIE na calej twarzy. I to nie przez zadne panienki lekkich (i ciezkich) obyczajow. Kamil to w ogole chodzi w kolko i nawet nie reaguje jak sie go o cos pytam. Jak jutro wroca, to Wam opisza sami swoje niemieckie przygody. Ja w kazdym razie podniecam sie razem z nimi. Czwartek 15.15 Pawel zostal NAJWIEKSZYM kolekcjonerem na sw..... OK, moze nie na swiecie, ale na 100% w calej EURAZJI, czyli wszedzie tam, gdzie moge ladem dojechac rowerem ? Czwartek 15.20 Jestem (prawdopodobnie) najwiekszym kolekcjonerem silnikow ENYA 4C (moze k....a nawet na swiecie) ? Milo bylo rowniez uslyszec kilka dni temu od Pawla, ze jego kolekcja (do dzisiaj do 8.00) , rozwijala sie preznie rowniez dzieki mnie! Marcin (MASK) oczywiscie pomogl mu jeszcze wiecej (mnie zreszta rowniez sporo), ale okazalo sie ja jestem zaraz po Marcinie! Nawet nie zdawalem sobie sprawy, ile silnikow Pawlowi "nagailem" (bedzie dobrze ponad setka) . Szlo to z Austrii, Szecji , Danii, Norwegii, Szwajcarii , a moze i cos z Francji (marcin z kolei trzyma cale Stany w garsci). Wczoraj przegladalem nasza forumowa (moja i Pawla) kilkuletnia korespondecje i sie usmialem do lez. Brzmi to mniej wiecej tak ( przez dobrych 6-7 lat): JA : Jest Drabant w Szwecji PAWEL: ile ? JA: 150 EUR Pawel : Hmmm, jak z tym malym w lewym dolnym rogu, to bierz. Ja: kupione i tak przez kilka lat ??? nie zaprzeczam ale było gorąco Paweł dosłownie wpadł tam jak dzik w kartofle ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Godzinę temu, d9Jacek napisał: MVVS 10cc Na ile go wyceniasz Jacku? 54 minuty temu, yarun napisał: nie zaprzeczam ale było gorąco Paweł dosłownie wpadł tam jak dzik w kartofle ? Poczułem się jakbym trafił do raju dla silnikowców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Chwalicie się swoimi silnikami to i ja też. Takiego bydlaka kupiłem. A co! Funkiel nówka. Do tego jeszcze zestaw rozrusznika elektrycznego. Na starość wygodny się robię. Nie chce mi się z nim szarpać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Kolejny nabytek Pawla (obiecal, ze go ULOTNI, tylko on nie umie radia trzymac ?) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 3 godziny temu, jarek996 napisał: Kolejny nabytek Pawla (obiecal, ze go ULOTNI, tylko on nie umie radia trzymac ?) Nie trzeba latać RC ponieważ CL też daje radę ? 5 godzin temu, Granacik napisał: Chwalicie się swoimi silnikami to i ja też. Takiego bydlaka kupiłem. A co! Funkiel nówka. Do tego jeszcze zestaw rozrusznika elektrycznego. Na starość wygodny się robię. Nie chce mi się z nim szarpać. Potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 A tak Twój Jarku MVVS wygląda z rodziną? i chyba już tu zostanie. Rodzin nie powinno się rozdzielać ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Czyli chcialbys, aby corki mieszkaly do konca zycia z matkami? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Powiem Ci w sekrecie, że w Darmstadt czeka na mnie jeszcze jeden i wtedy rodzinka będzie liczyła 4 sztuki :-))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Hola,hola kolego, nie rozpedzaj sie! Wiesz ILE on kosztuje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 2 godziny temu, jarek996 napisał: Hola,hola kolego, nie rozpedzaj sie! Wiesz ILE on kosztuje ??? Liczę na zniżkę po starej znajomości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Teraz, Paweł Praus napisał: Liczę na zniżkę po starej znajomości ? Juz wiem przez kogo musze suchy chleb woda popijac ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 My tu gadu gadu a trzeba pokazać choć cześć z moich nowości? reszta w stosownym czasie? 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Polecam zobaczyć to https://www.youtube.com/@RochaKRG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 21 godzin temu, Paweł Praus napisał: My tu gadu gadu a trzeba pokazać choć cześć z moich nowości? reszta w stosownym czasie? Majac tyle Taplinow, mozesz sie w nich wytaplac ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Taka sytuacja: Wersja ABC 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Piękne są te Twoje bestie? Ale żeby nie było że próżnuję to załączam zdjęcie mojej perełki? oryginał ze Szwajcarii a wiesz, że takich jest jak na lekarstwo? zaklejony więc trzeba go rozmontować, umyć i ponownie złożyć. Więc zabawę czas zacząć? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 W dniu 22.12.2022 o 22:45, Paweł Praus napisał: (...) oryginał ze Szwajcarii a wiesz, że takich jest jak na lekarstwo? (...) Oj wiem, swojego wciąż szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Piekny ten Rossi Marcin ! Lubie te, troszke "antyczne", lekko "okraglawe" ksztalty sinikow. Moze sie wyglupie, ale jest maluszek ( pewnie je macie ) Rossi w Szwajcarii. Poniewaz zauwazylem, ze Marcin lubi silnikowe "rodziny", wiec pokaze tez zdjecia rodzinne ( trzecia 240 spi w kartonie ): 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Dostałeś paczkę Hurra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 7 godzin temu, jarek996 napisał: Piekny ten Rossi Marcin ! Lubie te, troszke "antyczne", lekko "okraglawe" ksztalty sinikow. Moze sie wyglupie, ale jest maluszek ( pewnie je macie ) Rossi w Szwajcarii. Poniewaz zauwazylem, ze Marcin lubi silnikowe "rodziny", wiec pokaze tez zdjecia rodzinne ( trzecia 240 spi w kartonie ): Gratuluję! Piękne pary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi