jarek996 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 TURBO-DIESEL !!! To jest cos warte Panie Marcinie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Godzinę temu, MASK napisał: Komu komu? ? Ja chcem W dniu 12.06.2020 o 19:39, Adam P. napisał: Co to za silniczek? Warte to coś? Za ile poszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 31 minut temu, jarek996 napisał: TURBO-DIESEL !!! To jest cos warte Panie Marcinie ??? A to ładne, nawet nie wiedziałem, że były tak pakowane. Wersja 1954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Pelne opakowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzisiaj pan listonosz przyniósł ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Moj tylko rachunki wrzuca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 13.06.2020 o 20:11, MASK napisał: Co masz na myśli? One były sprzedawane bez. Poza tym ten Twój, to jakiś niekoszerny Ten tlumik jest "na przelot"? Paweł tak widzę że ty dzień dziecka masz z każdym kliknieciem "kup teraz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Godzinę temu, Marcin K. napisał: Ten tlumik jest "na przelot"? Paweł tak widzę że ty dzień dziecka masz z każdym kliknieciem "kup teraz"? Tłumik ejektorowy (eżektorowy). Wirus zaburzył płynność dostaw i się nazbierało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Mógłbyś przybliżyć jego działanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Inaczej strumienica :-)) Zasada działania jest tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Strumienica i tutaj: https://www.wikiwand.com/pl/Eżektor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 13 godzin temu, Paweł Praus napisał: Dzisiaj pan listonosz przyniósł ? Ja się cieszyłem, że mam już sporo silniczków, a tutaj za jednym zamachem prawie tyle co mam łącznie ?. Też miałem pytać o ten tłumik, bo już kiedyś się zastanawiałem o co chodzi, dzięki za nakierowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dziś dotarły kolejne dwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Jak wszyscy to ja też. Dziś dotarły moje prezenty na Dzień Dziecka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 no gratulacje dla Wszystkich obdarowanych?....Niech się Swięci Dzień Dziecka....bo podobno wszystkie dzieci są Nasze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ekhm... to dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 moje są w drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 A u mnie ERA prezentow juz sie skonczyla ! ....Teraz ja wysylam prezenty ! .... poprostu czyszcze moja Kolekcje - tzn. przefiltrowywuje ze zbednych, niechcianych , wielokrotnych i innych ustrojstw.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Będzie roboty na pare dni. Przy okazji, mój kombinowany ściągacz do miniaturowych łożysk działa wyśmienicie. Nie jest jednorazowy, dobry materiał. Można śmiało kupować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 W dniu 17.06.2020 o 11:45, Janeczek napisał: A u mnie ERA prezentow juz sie skonczyla ! ....Teraz ja wysylam prezenty ! .... poprostu czyszcze moja Kolekcje - tzn. przefiltrowywuje ze zbednych, niechcianych , wielokrotnych i innych ustrojstw.... ? To ja poproszę prezant na dzień dziecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 ...Grzesiek ! , przykro mi ale Dzien Dziecka juz niestety za nami ! - a "prezenty silnikowe " wysylam via Ebay..... ale nie neguje ,ze zjawie sie wkrotce na naszym Forum z rzeczami ktore moga zaciekawic Kolegow z Forum , pozdrowienia Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi