Granacik Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 21 minut temu, d9Jacek napisał: a kto je skonstruował??? Pewnie Polak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_m Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 49 minut temu, d9Jacek napisał: mówiono jeszcze High Power.....?silniki doskonałe...a kto je skonstruował??? no taka mała zagadka.....będzie nagroda Hans Hruschka (właść. Gruszka) - primo voto - Webra Modellmotoren i może trochę Paul Bugl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Taka ciekawostka numer 00001 - w towarzystwie czarnego do uwięzi, którego pokazałem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Piekne sa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Piekne sa ! - mialem ich kilka ....ze ja nie wpadlem na pomysl by je pokolorowac !!! - napewno bym ich wtedy nie puscil !... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Panowie a co to za motorek? Tłok wzdłuż wału jak w RCV? Trafił się na fb, link https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3012621948851013&id=788711207908776&set=pcb.3012622225517652&source=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 CCCP.....silnik 10 ccm robiony specjalnie na Mistrzostwa Świata Makiet -Kijów , bodajże 1984 . napędzał makietę AN26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Oto kolejna zdobycz Pawla ( jak zwykle pozwole sobie na przedpremierowy pokaz zdjec ) . Tak patrze na niego i az sie prosi go Pawlowi troszke posodowac , ale poniewaz to nie czas robienia prezentow , zostawie te przyjemnosc samemu wlascicielowi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam A Ja przytaszczyłem do domu takie cuś? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Noo gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 1 godzinę temu, paweln7 napisał: Witam A Ja przytaszczyłem do domu takie cuś? Przyslij na SODOWANIE , bedzie jak nowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jeden z dwóch dzisiejszych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 36 minut temu, witold_pi napisał: Jeden z dwóch dzisiejszych zakupów Gratulacje z powodu udanego zakupu............hmmm.... na zdjęciu są 4 obiekty...to co w końcu kupiłes ?? klocek też kupiłeś czy w gratisie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 pewnie tak, razem ze sprężynka i tankiem ? Kiedyś Jarek próbował mi taki kupić tak więc zapłaciłem za niego dwa razy tyle co za nowy silnik ? , ten drugi był za 12 funtów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 12 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Witam Nie wytrzymałem i na noc wsadziłem do Jet 1A bo był zaklejony rano można go było kręcić paluszkiem no to zamontowałem s powrotem do kadłuba i taki efekt tego mocowania to filmik z drugiego odpalenia ,pierwsze zaskoczył po 10 s PS a najlepsze jest to że dałem za niego butelkę średniej klasy gorzały ( chodź musiałem po niego jechać ponad 100km) 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Co to za silnik? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Paweł Praus napisał: Co to za silnik? Paweł, nie napiszę Ci jaki, mimo,że wiem bo nasz Kolega z Malmoe zaraz wyskoczy tu ze swoimi mądrościami->>>patrz temat "Uwaga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 26 minut temu, d9Jacek napisał: Paweł, nie napiszę Ci jaki, mimo,że wiem bo nasz Kolega z Malmoe zaraz wyskoczy tu ze swoimi mądrościami->>>patrz temat "Uwaga" Wiem, ale nie powiem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 10 minut temu, Paweł Praus napisał: Wiem, ale nie powiem??? mogę Ci na priva powiedzieć, ale na ile Cie znam i znam Twoją wiedzę??? to wiesz jaki to silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi