MASK Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jeśli ktoś szuka silników z niskimi i ciekawymi numerami, to proszę: https://www.ebay.com/itm/324443845079 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam Was i informuję, że jeszcze przebywam w przyrodzie i mam się całkiem nieźle . Przesyłam link od allegrowicza jakiego raczej warto śledzić - ponieważ całkiem często sprzedaje ciekawe motorki . https://allegro.pl/oferta/silnik-supertigre-2000-25cc-dla-kolekcjonera-10165855779 Podejrzewam,że to modelarz , choć sprzedaje różności z dziedziny elektroniki dla koneserów . Nie widziałem jeszcze silników z takim mocowaniem . Odkopuję się powoli z codziennego znoju przed emeryturą i jak się odkopię to...Nareszcie odżyję modelarsko. Pozdrawiam wszystkich Kolegów - życząc głównie uniknięcia Covida , oraz powodzenia we wszystkim co czynią .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 To handlarz złomu z niemiec (on powinien dostać karę za zaśmiecanie środowiska odpadami), już sprzedaje pod 3 cim nikiem na alledrogo. Takie mocowania były produkowane do ST jaki i MVVSów (dużych).Szcytem głupoty jest wybebeszanie wszystkiego co się da a potem sprzedawanie np. 10 gaźników bez połowy części. Ale każdy orze jak może. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 27.01.2021 o 22:10, witold_pi napisał: To handlarz złomu z niemiec (on powinien dostać karę za zaśmiecanie środowiska odpadami), już sprzedaje pod 3 cim nikiem na alledrogo. Takie mocowania były produkowane do ST jaki i MVVSów (dużych).Szcytem głupoty jest wybebeszanie wszystkiego co się da a potem sprzedawanie np. 10 gaźników bez połowy części. Ale każdy orze jak może. Chyba nie mam innego wyjścia jak przyznać Ci rację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie wiem czy ciekawy , ale dosyc rzadki : https://www.tradera.com/item/302065/448190750/holland-hornet-051- Allbon Bambi : https://www.tradera.com/item/302065/447624541/allbon-modellmotor- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 27 minut temu, jarek996 napisał: Nie wiem czy ciekawy , ale dosyc rzadki : https://www.tradera.com/item/302065/448190750/holland-hornet-051- tego Horneta chętnie łyknę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pusc na priva ile polozyc ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Ma się kilka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Bez zbiorniczka sie nie liczy ! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 3 godziny temu, jarek996 napisał: Bez zbiorniczka sie nie liczy ! ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Marcin , ale wiesz o CO mi chodzi z tym ( Bez ................. sie nie liczy ) ??? Nie wiem na ile siedzisz w polskiej prasie i wydarzeniach w kraju . Chetny na nowego LASERa 75 ? https://www.tradera.com/item/302065/448444084/laser-75-fyrtakts-glodstiftsmotor Moge pomoc w licytacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Mam takiego Horneta w modelu,od czasu do czasu lata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W dniu 15.02.2021 o 13:52, jarek996 napisał: Marcin , ale wiesz o CO mi chodzi z tym ( Bez ................. sie nie liczy ) ??? Nie wiem na ile siedzisz w polskiej prasie i wydarzeniach w kraju . Chetny na nowego LASERa 75 ? https://www.tradera.com/item/302065/448444084/laser-75-fyrtakts-glodstiftsmotor Moge pomoc w licytacji . Jarek może będziemy uzgadniać co kto licytuje na traderze? Jak Ci na czymś na 100% zależy to napisz na priv - głupio robić sobie konkurencje ? Nie wiem czy będziesz licytował dla Pawła wspomnianego Horneta, ja go odpuszczam chociaż szukam czegoś fajnego na biurko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Hornet odpuszczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 8 godzin temu, modevil napisał: głupio robić sobie konkurencje ? Alez konkurencja to zdrowa rzecz !!! ? Z drugiej strony to badz pewny , ze jak MI na czyms zalezy , to bedzie to MOJE , niezaleznie od konkurencji ? Przesuwam wtedy granice rozsadku , na granice "wkurwu" i przeplacam ? Jak ja tam "walcze" , to jestem ( w 90 % przypadkow ) najemnikiem Pawla. Dla siebie to ew. w innych dzialach ( ksiazki ITP ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 4 godziny temu, jarek996 napisał: Alez konkurencja to zdrowa rzecz !!! ? Z drugiej strony to badz pewny , ze jak MI na czyms zalezy , to bedzie to MOJE , niezaleznie od konkurencji ? Przesuwam wtedy granice rozsadku , na granice "wkurwu" i przeplacam ? Jak ja tam "walcze" , to jestem ( w 90 % przypadkow ) najemnikiem Pawla. Dla siebie to ew. w innych dzialach ( ksiazki ITP ) Nawet "wkurw" nie pomoże jak licytujesz przeciwko profesjonalistom ? Licytowanie w ostatniej sekundzie to przedszkole. Brak odświeżeń, dodawania do obserwowanych itp, to też przedszkole, tylko grupa starszaków. Tego się nie robi żeby nie zwiększać trafficu na aukcji. Jak ci zależy i aukcje są poważne to nie licytuje się bezpośrednio przez strony aukcyjne tylko takie trochę lepsze... A wtedy różne rzeczy się dzieją. Ale w kategoriach modelarskich takie rzeczy się nie dzieją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 godziny temu, modevil napisał: Nawet "wkurw" nie pomoże jak licytujesz przeciwko profesjonalistom ? Dla mnie "wkurw", to polozyc od razu taka cene , ze tylko jakis kamikaze mnie przebije. Ja sie nie bawie w licytacje na zywo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 godziny temu, modevil napisał: Nawet "wkurw" nie pomoże jak licytujesz przeciwko profesjonalistom ? Licytowanie w ostatniej sekundzie to przedszkole. Brak odświeżeń, dodawania do obserwowanych itp, to też przedszkole, tylko grupa starszaków. Tego się nie robi żeby nie zwiększać trafficu na aukcji. Jak ci zależy i aukcje są poważne to nie licytuje się bezpośrednio przez strony aukcyjne tylko takie trochę lepsze... A wtedy różne rzeczy się dzieją. Ale w kategoriach modelarskich takie rzeczy się nie dzieją ? Znamy i używamy takich programów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Potraktujcie jako ciekawostkę... Żona moja zbiera znaczki, jej ojciec zbierał, jej dziadek zbierał. W trzecim pokoleniu ma się już niezłą kolekcję - dziadek kupił wszystko do xxx zł, ojciec dokupił pozostałe do xxxx zł. No i jest problem bo zostaje ci niewiele do zamknięcia rocznika, dekady, że o całej kolekcji nie wspomnę. Latami czekasz na upragniony walor, żona nie kupiła nic przez ostatnie kilka lat. Jak pojawia się unikat o sporej wartości to nawet wiadomo kto go może potencjalnie kupić - numizmatycy, filateliści, zbieracze militariów, tam się wszyscy znają. W pierwszej lidze nie ma dużo graczy. Za starych lat jak się nie korzystało z mobilnego internetu, routerów LTE, UPSów to mogło się zdażyć, że w krytycznym momencie brakło prądu u dwóch poważnie zainteresowanych licytujących. Nie jestem na bieżąco - licytujące programy to kiedyś studenci blokowali w ramach dorabiania do stypendium. Z tego co pamiętam to dopóki allegro udostępniało nicki licytujących wystarczył bot o nazwie z jedną literówką. Na prywatnym komputerze mam fajne przykłady znikających ofert - to bardziej współczesne metody, często "problem" synchronizacji zegara z aukcją, ofert po prostu nie ma. W kategoriach modelarskich takie rzeczy się nie zdażają, to kosztuje więcej niż nasze zabawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi