MASK Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Kupiłbym... jeszcze 2 lata temu. https://www.ebay.com/itm/166615078823 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Modelldieselmotor Viking | Köp på Tradera (624798902) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Tanio nie będzie, dobrze że już mam - też dzięki Jarkowi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 10 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Tanio nie będzie Tak sie rano spieszylem, ze zapomnialem tego dopisac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Było drogo tylko kupiec nie zapłacił i repeat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Pierwszy raz widzę na sprzedaż: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?4509495-Saito-FA-30W-Open-Rocker-Marine-Engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Cena już o 200$ w dół ? Jak zejdzie do 100$ z przesyłką to kupię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 31 minut temu, Paweł Prauss napisał: Jak zejdzie do 100$ z przesyłką to kupię ? Znalazl sie MARYNISTYCZNY kolekcjoner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 3 godziny temu, jarek996 napisał: Znalazl sie MARYNISTYCZNY kolekcjoner ? No co Ty, odsprzedam z zyskiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca https://www.ricardo.ch/de/a/modell-diesel-sim-2-b-sehr-schoener-zustand-motor-1254247082/ https://www.ricardo.ch/de/a/raritaet-super-tiger-60-seitenauslass-saturno-1253043548/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Jarek jest temat, a w zasadzie dwa i to wszystko przez Jacka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Piekny (do latania), stary (choc nowy) Os Max FSR 61 i jego mniejszy brat Os Max FSR 61 OS Max 60 FSR | Köp på Tradera (625263112) OS 40 FSR | Köp på Tradera (625261135) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Godzinę temu, Paweł Prauss napisał: i to wszystko przez Jacka ? no pewnie...ktoś czyli ja musi być winny.....nastepnym razem sam kupię ...i "odsprzedam z zyskiem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Od Ciebie Jacku zaraziłem się tą nieuleczalną chorobą... między innymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 3 minuty temu, Paweł Prauss napisał: tą nieuleczalną chorobą.. juz nie kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wysyp wodnych 4t ostatnio: https://www.ebay.com/itm/364763578804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Marcinie - wysyp wodnych bo zbieracze pozbywaja sie najpierw motorkow wodnych , a dopiero na koncu lotniczych .... tak bylo u mnie . Jacku - ja tez juz nie kupuje ! ... ale zawsze cos "przypadkowo" wpadnie ! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca A u mnie wręcz przeciwnie. W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI WODNE, dopiero później inne. Z tym, że te wodne muszą mieć MOC! Te, które pokazujecie słabiutkie są. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Andrzeju , u Ciebie to zrozumiale ze interesuja Cie silniki wodne , bo zajmujesz sie ta dyscyplina modelarstwa , i wcale bym sie nie zdziwil gdybys mial niezla kolekcje silnikow z chlodzeniem wodnym i z kolami zamachowymi a niewiele zwyklych silnikow bez tego osprzetu ... Jedyny jeszcze u mnie silnik z kolem zamachowym to wloski Diesel PAYA ...zostal , bo staruszkow sie nie wyrzuca na bruk ! ... Pozdrawiam Janek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 15 godzin temu, AndrzejC napisał: (...) Z tym, że te wodne muszą mieć MOC! Te, które pokazujecie słabiutkie są. A.C. Na półce wszystkie równe mocowo Andrzeju. A te co pokazujemy wyglądają jak silniki, a nie jak kompresor z lodówki Chociaż mam kilka wodnych, które lubię. Nawet jeden CMB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi