Pioterek Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Riku oferuje zaawansowane programowo regulatory nowej firmy ZTW, które obsługują pakiety LiFe - może być to tańsza alternatywa dla regulatora Robbe w Wicherku 25-M. Sam tych regulatorów jeszcze nie sprawdzałem. http://riku.pl/towar.../kontekst/4132/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W numerze 9/2013 Modelarza zamieszczona została cz.1 planów Wicherka 25 P w skali 1:1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wicherka mam w budowie ale Twoją relarcje w Modelarzu zbieram. Tak dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Koniecznie pochwal się jak skończysz - przyrzekasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Przyrzekam! Drugi nr już u mnie Ale nie wiem czy będzie mi wolno tu pokazać model bo za napęd posłuży os 4ccm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja się tam nie obrażę, Wicherek to Wicherek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ok, to postaram sie jak najszybciej coś zdjęć wrzucić. Ruszam z budową w listopadzie, do kończ października jestem we Francji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Film z lotów Wicherka 25M w rozdzielczości HD. Zapraszam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Zapowiedź. W Październikowym numerze Modelarza cz.3 Wicherka 25M z planami i konkretnym opisem przygotowania modelu do oblotu oraz techniki samego oblotu modelu. Zapraszam też na opis/test regulatorów marki ZTW mogących obsługiwać pakiety LiFe: http://pfmrc.eu/inde...hless-controls/ Koszt takiego 65 A regulatora do Wicherka 25-M to 170 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dla tych co lubią modele z tartaków następna moja realizacja modelu PZL P24 2,1 m z napędem elektrycznym: http://pfmrc.eu/inde...delesuchockipl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wiadomość dla kpt.62 nie mogę odpisać na Twojego emaila - system forum nie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Taki ciepły grudzień to latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ok, to postaram sie jak najszybciej coś zdjęć wrzucić. Ruszam z budową w listopadzie, do kończ października jestem we Francji... I jak z budową wicherka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam taki kłopot, że bardzo chętnie zakupiłbym zestaw do WIcherka 25M na http://www.rcszamotuly.pl/index.php?p=1_3_Kontakt, ale chyba jest tam jakiś problem z komunikacją, kontem mailowym. Dostałem jedna odpowiedź, ze 25M jest w przygotowaniu, że dostepny jest tylko oryginalny 25, ponowiłem pytanie o cenę zestawu 25M, i bez odzewu. Czy jest opcja zakupienia wycietego laserem zestawu do 25m gdzie indziej? Albo czy jest jakiś nowy mail do kolegi z rcszamotuły? Oczywiście 3 "Modelarze" zakupione, nawet biblię Schriera udało mi się dorwać na allegroszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Możesz kupić normalny zestaw Wicherka 25 i zmodyfikować go według opisu na forum. Zmiany są doprawdy niewielkie. A swoją droga pogadam z Szamotułami co jest grane bo wszystkie dane dla Wicherka 25M już dawno przekazałem temu wytwórcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pewnie, kupiłbym nawet normalny, zmiany są faktycznie nieduże, ale moje maile pozostały bez odpowiedzi niestety. Byłbym wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pewnie, kupiłbym nawet normalny, zmiany są faktycznie nieduże, ale moje maile pozostały bez odpowiedzi niestety. Byłbym wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu sprawy. Dzwoniłem do przed chwilą do Szamotół. Twój mail doszedł, ale zaginął w gąszczu zapytań bo temat Wicherka okazuje się b. nośny. Mam propozycję zadzwoń pod numer 506 871 381 tak szybciej i na pewno załatwisz sprawę. Facet jest b. miły i uczynny a e_maile czasami jak listy to na poczcie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 czasami jak listy to na poczcie ..... Chciałęś powiedzieć na pocztach mamy dwie spółki pocztowe Facet ma na imię Łukasz i na pewno pomoże. Już kolejny rok umawiam się z nim na lotnisko i jakoś nie może nam się spotkać... U mnie kiepsko z budową, Zrobiłem tylko ster wysokości w stateczniku poziomym... Praca i brak gotówki(święta) nie pozwoliły na realizację projektu. Staram się jak mogę ale coś zawsze jest przeciwko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Łukasz się odezwał, zestaw jest jeszcze w "przygotowywaniu", dorabianie szczegółów, pewnie zostanę powiadomiony, kiedy 25M zostanie wypuszczony do sprzedaży. Także czekam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dostałem dzisiaj od Łukasza foto prototypu kadłuba Wicherka 25M. Zamieszczam zdjęcie jeszcze nie oficjalnie, tylko po to żebyście wiedzieli Koledzy, że coś w tej sprawie się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi