Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Marca 2020 Dziś definitywny koniec.Zrobiłem osłonę koła ogonowego.Podniosłem o 10mm do góry sterownice i dorobiłem osłonę aby móc umieścić z późniejszym czasie figurki pilotów. Pozostało tylko wyważyć i dotrzeć silnik ,ale to w przyszłym tygodniu. 5
jarek996 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zawsze stoisz na glowie docierajac silniki ? 1
paweln7 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1 minutę temu, jarek996 napisał: Zawsze stoisz na glowie docierajac silniki ? Nie pojechał do Australii ? 1
f-150 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Kurcze nie wiem dlaczego ten film jest obrócony,na kompie oryginał wyświetla się prawidłowo
skippi66 Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 26.04.2020 o 21:41, paweln7 napisał: Nie pojechał do Australii ? Man from the land down under. Taki Ziggy ma dobrze, ogląda normalnie.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Czerwca 2020 I poleciała 7
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Odgłos niezły.Tylko pół owiewki na kole,zgięta goleń,uszkodzona minimalnie osłona silnika od dołu i złamane śmigło.Generalnie kosmetyka To nie chiński ARF, tylko solidna robota. Maska silnika zostanie naprawiona i posłuży za kopyto pod laminat.Gorzej z golenią, ponieważ to solidny radziecki dural i muszę pojechać do kolegi żeby to zagrzać i ustawić kąty na giętarce.
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 27 minut temu, f-150 napisał: To nie chiński ARF, tylko solidna robota. Maska silnika zostanie naprawiona i posłuży za kopyto pod laminat.Gorzej z golenią, ponieważ to solidny radziecki dural i muszę pojechać do kolegi żeby to zagrzać i ustawić kąty na giętarce. Odnosi sie wrazenie , ze ten silnik musi zap........ac na pelnej mocy aby Cessna "szla" do przodu. Moze to tylko moje odczucie , bo nie mam wiele do czynienia z bvenzynowymi dwusuwami ( widze jej u nas jedynie w duzych akrobatach ) . Tu az sie prosi jakas fajna gwiazda ? Najgorsze , ze czeka Cie Wojtus kolejne 6738 nitow ? P.S: Wiesz dlaczego zgasl ???
Exu Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Gratuluję oblotu, piękny model. Ladowaniem się nie przejmuj toż to oblot więc zawsze coś może nie wyjsc, ale tak jak powiedziałeś kosmetyka.
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Do startu silnik jest na styk.Pełna moc była przez dwa okrążenia do czasu wytrymowania. Potem pół gazu a nawet mniej.Poza tym trawa koszona w środę sporo odrosła i to też powodowało trzymanie modelu.Do lotu makietowego napęd dobrany idealnie.Jeszcze zostaje korekta wykłonu o 1stopień bo moment od śmigła jest jednak spory.Widać przy starcie i przy odejściu na drugi krąg.
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 24 minuty temu, f-150 napisał: Do startu silnik jest na styk.Pełna moc była przez dwa okrążenia do czasu wytrymowania. Potem pół gazu a nawet mniej.Poza tym trawa koszona w środę sporo odrosła i to też powodowało trzymanie modelu Wszystko jasne !
mirolek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Bardzo fajny lot i zaskakujący finał, nie mogę zrozumieć czemu zmieniłeś kierunek podejścia do lądowania i puściłeś z wiatrem. Szkoda śmigła i maski ale bilans uszkodzeń na szczęście niewielki, mam nadzieję szybko zobaczyć model znów na lotnisku. ms
f-150 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Mirek , bo zaczynał za bardzo zwalniać w zakręcie i bałem się że nie dociągnę do końca zakrętu.Poszedłem w połowie po prostej w poprzek lotniska rozpędzając w dół.Być może mogło by się udać dokręcając zakręt do końca.Ale to jest tylko gdybanie.Nie było na to czasu.
magilla Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Po oglądnięciu filmu miałem podobne zdanie co Miarek ale faktycznie nie nam to oceniać bo na filmie nie wszystko widać. Dobrze że straty niewielkie. Brawo Wojtku.
f-150 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 Panowie, poza tym tam jest rów i miałem tego świadomość.Dlatego w końcowej fazie starałem się zhamować zaciągając i starać się przeskoczyć rów i klapnąć przed budką trafo.
Rekomendowane odpowiedzi