stema Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 PO PROSTU JEST PIĘKNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Dziś definitywny koniec.Zrobiłem osłonę koła ogonowego.Podniosłem o 10mm do góry sterownice i dorobiłem osłonę aby móc umieścić z późniejszym czasie figurki pilotów. Pozostało tylko wyważyć i dotrzeć silnik ,ale to w przyszłym tygodniu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Dziś dotarłem silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zawsze stoisz na glowie docierajac silniki ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1 minutę temu, jarek996 napisał: Zawsze stoisz na glowie docierajac silniki ? Nie pojechał do Australii ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Kurcze nie wiem dlaczego ten film jest obrócony,na kompie oryginał wyświetla się prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 26.04.2020 o 21:41, paweln7 napisał: Nie pojechał do Australii ? Man from the land down under. Taki Ziggy ma dobrze, ogląda normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 I poleciała 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ouć... Duże straty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Odgłos niezły.Tylko pół owiewki na kole,zgięta goleń,uszkodzona minimalnie osłona silnika od dołu i złamane śmigło.Generalnie kosmetyka To nie chiński ARF, tylko solidna robota. Maska silnika zostanie naprawiona i posłuży za kopyto pod laminat.Gorzej z golenią, ponieważ to solidny radziecki dural i muszę pojechać do kolegi żeby to zagrzać i ustawić kąty na giętarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 27 minut temu, f-150 napisał: To nie chiński ARF, tylko solidna robota. Maska silnika zostanie naprawiona i posłuży za kopyto pod laminat.Gorzej z golenią, ponieważ to solidny radziecki dural i muszę pojechać do kolegi żeby to zagrzać i ustawić kąty na giętarce. Odnosi sie wrazenie , ze ten silnik musi zap........ac na pelnej mocy aby Cessna "szla" do przodu. Moze to tylko moje odczucie , bo nie mam wiele do czynienia z bvenzynowymi dwusuwami ( widze jej u nas jedynie w duzych akrobatach ) . Tu az sie prosi jakas fajna gwiazda ? Najgorsze , ze czeka Cie Wojtus kolejne 6738 nitow ? P.S: Wiesz dlaczego zgasl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Gratuluję oblotu, piękny model. Ladowaniem się nie przejmuj toż to oblot więc zawsze coś może nie wyjsc, ale tak jak powiedziałeś kosmetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Do startu silnik jest na styk.Pełna moc była przez dwa okrążenia do czasu wytrymowania. Potem pół gazu a nawet mniej.Poza tym trawa koszona w środę sporo odrosła i to też powodowało trzymanie modelu.Do lotu makietowego napęd dobrany idealnie.Jeszcze zostaje korekta wykłonu o 1stopień bo moment od śmigła jest jednak spory.Widać przy starcie i przy odejściu na drugi krąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 24 minuty temu, f-150 napisał: Do startu silnik jest na styk.Pełna moc była przez dwa okrążenia do czasu wytrymowania. Potem pół gazu a nawet mniej.Poza tym trawa koszona w środę sporo odrosła i to też powodowało trzymanie modelu Wszystko jasne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Bardzo fajny lot i zaskakujący finał, nie mogę zrozumieć czemu zmieniłeś kierunek podejścia do lądowania i puściłeś z wiatrem. Szkoda śmigła i maski ale bilans uszkodzeń na szczęście niewielki, mam nadzieję szybko zobaczyć model znów na lotnisku. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Mirek , bo zaczynał za bardzo zwalniać w zakręcie i bałem się że nie dociągnę do końca zakrętu.Poszedłem w połowie po prostej w poprzek lotniska rozpędzając w dół.Być może mogło by się udać dokręcając zakręt do końca.Ale to jest tylko gdybanie.Nie było na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie przejmuj się, model jest super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Po oglądnięciu filmu miałem podobne zdanie co Miarek ale faktycznie nie nam to oceniać bo na filmie nie wszystko widać. Dobrze że straty niewielkie. Brawo Wojtku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Panowie, poza tym tam jest rów i miałem tego świadomość.Dlatego w końcowej fazie starałem się zhamować zaciągając i starać się przeskoczyć rów i klapnąć przed budką trafo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi