Xan86 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wrzucam obiecany film z lotu Potwierdzam to co pisałem wcześniej. Model jest strzałem w dziesiątkę http://youtu.be/bb3SlNgt7m0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fajna zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 WIdać i słychać ciężkość... jeśli wiecie jak działają instrumenty dęte drewniane będziecie wiedzieć czemu model świszczy w locie ...troche jest spraw do poprawek. Aczkolwiek fajna "zabawka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 czarno!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No właśnie nie wiem czemu ? i walcze z ze zdjęciem i filmem.. Co umieszczę zdjęcie to jest czarna plansza,a zdjęcie ma 1,4mb. Film tez nie może się przetworzyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Się przetworzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nieźle pomyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Miałem go już zeszrotować ,ale jakoś tak pomyślałem,ze dam mu ostatnią szansę. Wklejiłem skrzydło na stałe,a pakiet z góry bez rozbiórek, az miło było zmieniać pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Na silniku to się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Czasami fajnie wrócić do tych pierwszych modeli Ale w tym tyg przychodzi paczka od skośnookich z węglem i zabieram się do wręgi i dzwigni w szybolu. Powiedz mi Krzyśku czy jak wklejałeś dzwignie na zywice to ci nie spływała na boki wewnątrz lotki? Bo jak się wyżłobi otwór to oczywiście jest pusta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 mikrobalon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nie no domyśliłem się ze ją zagęsciłeś ale myślałem ze masz jakiś jeszcze myk,ale jak tak to ok..Bo zastanawiam się nad poxipolem przezroczystym,tylko czasami za szybko schnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pewnie że i można Poxipolem tylko czasami można nie zdążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 cos pośredniego to np pelikan ma 12min epoxy glue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Mam problem z jednym modelem,mianowicie podczas pętli wpada w korek jakby nie się wyginal SW ale jak go macam nic nie czuje;/ i zastanawiam się co robić ? wyrywać go i robić od nowa czy kamere zakładać i pobawić się w szpiega..Coś się wykręca i nie mogę dojść co..Może ktoś ma jakiś pomysł?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dzisiaj prace ruszyły dziebko do przodu,bo w końcu doczekałem się węgla i można było zacząc wklejać wręge..Okazało się,ze zejdzie troszkę dłużej niż jeden wieczór,bo obróbka 5mm formatki nie jest taka łatwa.. Miałem regulator polutowac na krótko ale w końcu zdecydowałem się na goldy 7mm i wyszło to całkiem dobrze Zawsze będzie możliwość szybkiej wymiany na inny chodz powinien wytrzymać wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Marku, ta formatka to czysty wungiel???? Gruba...Czym to ciąłeś? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tak to czysty wungiel Ponoć ponad 30 warstw..Ostatecznie trzeba było użyć plotera,a dopieszczać pilnikami diamentowymi..Planowałem sam wyciąć,ale się zdziwiłem twardością.. Właśnie przeliczyłem zestaw atomowy i żeby Piotrek nie twój regulator to ciężko bym to widział Na śmigle 16x16 mam 14kg ciągu przy masie 1900gram..Czuję,że wyrwie mnie z butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Tak to czysty wungiel Ponoć ponad 30 warstw..Ostatecznie trzeba było użyć plotera,a dopieszczać pilnikami diamentowymi..Planowałem sam wyciąć,ale się zdziwiłem twardością.. Tylko po co ten węgiel? Przecież laminat w zupełności wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Marek, koniecznie daj film z oblotu.... Przy takim ciągu faktycznie może wyrwać z kapci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi