dukeroger Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 a Taranisa mozna teraz kupic w nowej formie: http://www.banggood.com/FrSky-Taranis-X9E-2_4GHz-ACCST-Transmitter-with-X6R-Receiver-p-987467.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 7-25 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ekran Oled więc nie będzie bardzo źle. Zresztą po co patrzeć na ekran ja się lata... (od tego jest gadanie w radiu) Niestety nie ma zapowiadanych gimbali z czujnikami halla zamiast potencjometrów. Z dobrych wiadomości: być może da się zamontować przełączniki w drążkach I Ciekawe ile jest wolnych gniazd na dodatkowe przełączniki w płycie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 a po czym poznac gimballe z czujnikami halla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I tu jest na zamówienie : http://www.t9hobbysport.com/frsky-taranis-x9e-transmitter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Po braku potencjometrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 no ale to widzisz od wewnatrz, trymer i tak chyba bedzie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 FrSky has confirmed that the Hall Effects had to be dropped due to some issues that popped up with them. The CNC alloy gimbals for the Horus will be hall effect, and can be swapped into the Taranis E when they come available. Trymery od dawna są elektroniczne więc tam nie masz potencjometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Czy ktos z Kolegów testował taki wynalazek: http://www.banggood.com/DIY-FRSKY-8CH-Receiver-RX-PPM-Output-For-X9DPLUS-XJT-DJT-DFT-DHT-p-987247.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 dziwny produkt, nie ma go na liscie odbiornikow produkowanych przez FRSKY, nie ma slowa o typie transmisji czy telemetrii przypomina mozliwosciami i wielkoscia V8R7-II na banggodzie wogole ostatnio dziwne produkty FRSKY sie pojawiaja, ja znalazlem czujnik baterii do temetrii: http://www.banggood.com/DIY-FRSKY-S_PORT-Voltage-Sensor-1-6S-For-X9DPLUS-X8R-X6R-X4R-p-987250.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To nie są wyroby Frsky (FS) tylko DIY (do it yourself - zrób to sam) współpracujące z wyrobami FS lub je zastępujące. Np. ten monitor napięcia cenowo jest dużo bardziej atrakcyjny niż ten z FS - w tym z FS pękł mi wyświetlacz i działa dokładnie jak ten DIY który kosztuje 1/3 tego co ten z FS. Podejrzewam, że z czasem będą pojawiać się coraz to nowe urządzenia z racji tego że FS ma otwarte oprogramowanie. Więc jak ktoś umie coś podziałać w tej materii to na pewno coś wyskrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Zamówiłem ten odbiornik i monitorek napięcia. Jak przyjdą i przetestuję to coś więcej napiszę. Co do odbiornika, to mam obawy czy się zbinduje z europejskim modułem - choć napisali, że powinien działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wg opisu jest to odbiornik "D" więc nie dotyczy go problem EU. Zamówiłem do DJT. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jak zaprogramować wartość trymera na przełączniku ? Załóżmy, że przełącznik w położeniu A równa się trymer +70 a pozycja B przełącznika trymer = -100 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumialem... Jesli chodzi o to zeby przelacznik dzialal jako trymer (czyli podciagal wartosc sygnalu o iles punktow w gore/dol), to mozesz do kanalu dolozyc mixy. Na przyklad: (+70%) MAX Switch (SC^) (-100%) MAX Switch (SC-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzięki ! Chodziło by wyłącznik spowodował anulowanie ustawienia trymera i bezwzględnie wymusił na kanale -100% w sumie już mnie ważne to +70 Już ogarnąłem i działa jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Czy jest cień szansy na polskie pliki dźwiękowe do OpenTX 2.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 są .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Są szanse? czy są pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Są szanse? czy są pliki? sa pliki z tego co mi wiadomo juz z poprawiona gramatyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi