darkarll Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Silnik DLE 55 , tłumik JMB , śmigło Mejzlik 23/8 , serwa XQ power 4020 , zasilanie LiFePo4 , 1500 zapłn , dwa razy 1500 odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Darek,gratulacje ,myślę że będziesz mega zadowolony i wyciśniesz z niej co tylko się da . Śliczne wygląda kolorystycznie. Zapodaj jakiś filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Super sprzęt , gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Kółka wymieniłem na 100mm , spokojnie mieszczą się w owiewki , pakiety przesunięte przed zbiornik ,dzisiaj mam nadzieje dalsze próby i ustawianie , a filmik pewnie jakiś się pokaże ale jak znam życie to nie prędko . W tym sezonie byłem jak na razie 2 razy na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tak na szybko kręcone komórką https://www.youtube.com/watch?v=lftV7-Y4O9Y&feature=youtu.be 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Bardzo ładny helikopter z tej Extry Panie Darku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Haa piękna extra i piekne bączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jak będzie okazja to nagraj film z całego lotu- chętnie zobaczę całość. Proponował bym ci zwiększyć wychylenia na lotkach, skrzydła zdecydowanie za wolne do rolling harriera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Wydaje mi sie ze Darek tak po prostu lata w rolling harierze Na pelnych wychyleniach bedzie szybciej chociaz to pewnie tez zalezy od predkosci lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witajcie, przymierzam się do kupna extry z pilota rc. Orientuje się ktoś czy w PL można kupić ten model? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Bardzo ciężko,wręcz to niemożliwe . Jedyny dystrybutor F3M odpuścił przedstawicielstwo Pilota -jedynie pozostała 1 szt 2,7 m. rozp. Jedyną możliwą opcją są następujące sklepy -(chyba że dorwiesz używkę w Polsce) http://www.nataair.sk/ http://www.modelarstvoimi.sk/ http://www.baorcshop24.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dzięki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A tak nawiązując do modeli tego typu. Wiecie może , gdzie można kupić modele sebarta ? Np Katana S-120E? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Niestety nie w PL, ale chyba najbliżej http://www.hacker-motor-shop.com/e-vendo.php?shop=hacker_e&SessionId=&a=catalog&t=9&c=419&p=419 Przepraszam, wysłałem linka i potem sprawdziłem, że akurat tego modelu w tej chwili nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Krzysiu a może warto przejrzeć co pokazałem powyżej . Wpisz Sebart w http://www.modelarstvoimi.sk/ i jest cała strona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dzięki chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Lindinger.at Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To i ja podepnę się pod temat Sezon spędzony razem z Corvusem się skończył, zresztą byłem bardzo zadowolony z tego modelu,ale jak to w życiu bywa przychodzi czas na zmiany. Corvus dalej będzie latał u nas na lotnisku,a do mnie w połowie września dotarła paczka z Nataair.sk z Extrą 330SC 35% firmy Pilot RC Nigdy wcześniej nie miałem 330-stki, a wspominając swój pierwszy model 50cc Extrę 260 z Pilota odkupioną od Rafała z której byłem bardzo zadowolony, a do tego jedna taka zielona już u nas lata ( nawet miałem okazję się 2 razy przelecieć ) skusiłem się na jej większą siostrę. Pracę od października ruszyły powoli i w tej chwili Extra jest już prawie gotowa. Silnik wstępnie dotarty, zostało ustawić wszystkie stery, naciągnąć linki kierunku, wyważenie i to w sumie chyba tyle. Pracę miałem ułatwioną, ponieważ kilka patentów podpatrzyłem w Extrze Grześka . Ogólnie wykonanie modelu jak na Pilota przystało na dobrym poziomie, folia gruba dobrej jakości ( zobaczymy jak będzie się marszczyć). W porównaniu do modeli GoldWinga plusem było to, że były wklejone zawiasy w lotkach i wysokości, reszta wykonania na podobnym poziomie z małymi różnicami między tymi dwoma firmami. W międzyczasie Extra dostała także nowe pokrowce Co do wyposażenia to będzie tam siedziało: Silnik: Dle 120 cc Śmigło: PT 28x10 Zasilanie: Powerbox Royal Spektrum Serwa: wysokość, lotki: Hitec 7955TG 24kg kierunek: 2 x KingMax KM5521MDHV 23kg (docelowo Hitec 7955TG) gaz: KingMax KM5521MDHV 23kg ( takie miałem to dałem) pakiet zapłonu: 2s 7,4V Dualsky 2700 mAh pakiety zasilające elektronike: 2 x 3000mAh jeszcze nie wiem jakie Poniżej parę zdjęć z budowy CDN. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Krzysiek super to wszystko wygląda, kiedy oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Krzysiek super to wszystko wygląda, kiedy oblot ? Pewnie na wiosnę. Jeszcze trzeba wszystko poustawiać, z czasem też jest krucho, a i zbytniego ciśnienia teraz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi