young Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To uważaj aby twoje łóżko nie odleciało ...zdrowia , pozdrawiam i szybkiego powrotu na lotnisko. Ps przynajmniej czasu nie marujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Coś mi przypomina to na kompie.... ;-) Wytrwałości, samozaparcia i cierpliwości w ćwiczeniach rehabilitacyjnych życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dzięki za słowa otuchy, Marku mogę "podrzucić " jpg w odpowiednim wątku, chyba, że sam to chcesz zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Andrzej krócej by to trwało jak byś poszedł do ślusarza a nie do szpitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Andrzeju! Poczekam cierpliwie aż całkiem "zrehabilitowany" opuścisz ten cały szpital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam Powoli wracam do świata chodzących na własnych nogach i ruszam dalej. Coś do kabiny trzeba włożyć, zabrałem się za "produkcję " przyrządów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Żeby nie było, że nic się nie dzieje, mała dłubanina, jeszcze nie poklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 No jednym słowem - pięknie! Gdybym to widział nie tutaj na forum można by pomyśleć ze to fotka orginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Andrzeju ale nuda Cię zżera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Całkiem niezły sposób na nudę i na wykonanie tablicy. Sposób na tablicę "kupiłem". Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Nuda zżera to i elementów na tablicy przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dodałbyś Andrzeju jakąś zapałkę lub grosik dla porównania skali. A tak to nie wiadomo czy to duże (i każdy tak by potrafił ) czy jednak małe (tzw skill level hard ) EDIT - a jednak przegapiłem fotkę z groszem... proszę nie bić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Powoli do przodu, przygotówka pod laminowanie, szlif i grunt, później tkaninka. I kolejne elemenciki na tablicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Powoli do przodu, przygotówka pod laminowanie, szlif i grunt, później tkaninka. I kolejne elemenciki na tablicy. 447.JPG 448.JPG 449.JPG Pięknie robisz ten model. Kiedy przewidujesz film lub zdjęcia z lotów ? Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Pięknie robisz ten model. Kiedy przewidujesz film lub zdjęcia z lotów ? Pozdrawiam . Dzięki Lucjan , co do lotów... jeszcze trochę roboty zostało, ale chcę go ulotnić w tym roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No to wreszcie dobra wiadomość! Oglądałem Orlika dwa lata temu na pikniku w Wilczych laskach. Juz wtedy świetnie wyglądał. Pora żeby wreszcie poleciał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 No i się zaczęło , tkaninka 33g/m2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Na żywicy , eze kote czy jeszcze coś innego ? No i się zaczęło , tkaninka 33g/m2 450.JPG 451.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Żywica L285, Eze Kote jakoś słabo "przemawia" do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Pokrywania ciąg dalszy, po obcięciu naddatków do odsączania nadmiaru żywicy używam ręczników papierowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi