Shock Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Zmień tytuł tematu na- ....w okolicach Wrocławia i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Zboczeniec, znaczy zboczowiec a na dodatek uzaleźniony. Odwyk trzeba szykować, znaczy szybować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ok. W ramach odwyku jutro nie będę szybowcował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Tylko zapierniczał na silniku PS. Dotarł MX 20. Jakiego akumulatora z nim używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Dziś pracuje i potem jadę na kolejne latanie Ja mam standardowe nimhy plus pakiet zapasowy sklecony z tego co znalazłem w domu. Starcza na cały dzien latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 I nocleg u podnóża gór I nocleg u podnóża gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Wieje chociaż ? aaaa sprawdziłem... Wieje http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie ważne czy wieje. Ważne z kim się bawi wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie ważne czy wieje. Ważne z kim się bawi wieczorem Jak wieje, to lepsza zabawa wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo ja wiem? Zabawa to zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 No i odwiedziliśmy z Marcinem słowackie Donovale. Wizualnie było całkiem fajnie Towarzysko jeszcze bardziej. Nie ma jak fajny bankiet wśród znajomych Dla Marcina był to pierwszy wyjazd na duże zagraniczne zawody. Mimo frycowego które zapłacił, od razu pokochał latanie w górach Z lotu na lot zajmował coraz lepsze miejsce w danej kolejce, a w generalce spadał. Również taki bywa urok walki na szybowce w górach. W dodatku najlepszy jedo lot anulowali A mnie te zawody pokopały Tak to jest jak człowiek sie zabiera za coś poważnego a nie umie się skupić. Tylu głupot na raz to ostatnio rok temu narobiłem Jednak było pojechać na F3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Zmień tytuł tematu na- ....w okolicach Wrocławia i nie tylko nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Latanie w górach jest zajefajne . Szczególnie jak trzeba dreptać z balastem 30 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Właśnie przyszła ciężka paczka Teraz będziesz miał gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 I pierwsza cześć ekipy w drodze do Danii. Zapowiada się mocne latanie W piątek może być ponad 30ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Druga grupa tez miała wyjechać. Ale kierowca chyba sie boi silnego wiatru na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 1 ekipa już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 W nocy tez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi