cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 I latamy. Połowa pierwszej kolejki. Czasy koło 55 Pierwsze koło z głowy. Najlepszy czas chyba koło 48sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 I lecimy 3 koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 http://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jak bym nie wiedział gdzie może kiedyś będą wyniki Kończymy 3 koło To chyba była dobra decyzja żeby wybrać to miejsce na weekend za chłopaków w Czechach trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 U nas dziś piękna pogoda i pyszne winko. Jutro huragan My również trzymamy za Ciebie kciuki. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Hmm..zbocze południowe zawsze lubiłem. Jutro północne. Dla mnie takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Skromniś ... 3 kolejki to żaden szał ale przynajmniej w fajnych ponoć warunkach . Fajna miejscówka z filmików i tylko 140 km ode mnie.... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Trzy. Liczyliśmy na pół ???? a trwa idziemy się integrować z Contest Directorem Sędzia główny już jest nasz Niestety dziś Marcin miał przykrość w trzecim kole. Dostał super warunek i jak nic leciał na mocnego tysiąca. Ale sędziowie žle obsługiwali system i niestety lot został przerwany. W czasie reflightu nie było już tak fajnie, ale lot i tak był solidny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Paweł dziś latał bardzo fajnie i co najważniejsze równo A jako grupa...mieliśmy dziś bardzo udany wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 I jesteśmy na zboczu. Czekamy na wiatr. I lepszy zasięg sieci komórkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 No i dziś była dupcia. Zero latania na czas bo nie wiało Były wycieczki po lotach w termice Pytanie z cyklu: znajdz model: Dla tych co nie znaleźli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Rewelacja. No to piękna wycieczka górska. Świetne zdjęcie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 My na bankiecie. A wiatr zaczął w końcu wiać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Znawca....nie publikuj tu swoich głupawych przemyśleń. Nie jeździsz ma zawody wiec niewiele wiesz... A meteorolog z ciebie jak z koziej dupy trąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Co znaczy gorzej? Jasne, że gorzej bo dziś bawiliśmy się świetnie! P.s. W sumie to bawimy się nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie jesteśmy gorsi. Się właśnie rozkręcamy. Nie mniej wspominamy zawody w Lanskroun jak Jurek zmęczyl 2m etrowego 150kg Krzyśka. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Imprezka. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 My ju po 10ciu piwach i innych atrakcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 To zawody który bankiet fajniejszy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jurek to zawodowiec w maltretowaniu Krzyśków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 To zawody który bankiet fajniejszy ?? Się licytować nie będziemy ale zawody to nie wszystko. Cześć artystyczno- rekreacyjna tez jest. Cóż spędzamy bardzo przyjemnie weekend. Się polata, się pobawi. Cóż chcieć więcej. Jak juz wielokrotnie pisałem niech żałują nieobecni. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi