Viader Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przejeżdżałem dzisiaj przez Rusko i się właśnie zastanawiałem kto sobie fruwa na hałdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzisiaj Rusko-klif 6m do 8m/s centralnie i godzina latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Czym dzis lataleś? dingo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dingo jest w stanie spoczynku. Scary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A o ktorej przestało padac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No właśnie? i o której zaczęło wiać? Bo ja tam dziś byłem (przejazdem) i tylko deszcz widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 następnym razem wycieraczki włącz Klif ma swoje prawa wiatrowe i to jest jego największy urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A dzisiaj na głównym było 15-18m/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A zdjecia gdzie? ilu Was było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie było fotografa.Andrzej R i Jurek K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 To sie nalataliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Polatali z pełnymi komorami. Ja byłem obserwator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 I dzisiaj było Rusko zalatane,dobra pogoda na oblot Stingera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie było fotografa.JEST NA URLOPIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Lataliśmy na zmianę i było tylko 10min przerwy na małe kropidło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wczoraj i przedwczoraj tez sie latalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja szykowałem model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 I znowu Rusko zach. 12-18m/s prostopadle Było ciężko pustym modelem,jutro zrobię balast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 A dzis był klif. Uwielbiam go! Najfajniejsze zbocze w Polsce. No moze najbardziej dzikie. Lataleś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jurek. Nie latałem wczoraj.Zaraz jadę na Rusko. a74- jeszcze nigdy nie czułem tam smrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi