Nikt Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fajnie macie! A Andrzeje to co poddali się? Staśka poznałem a na zielono to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeden pewnie choinkę ubierał, drugi alienował sie na Rzodkiewce Zielony to Jiri Soucek majstruje przy Vertigo. Były jeszcze pitbule, fosa, twiggy, fryce, Toxiki i Pike ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeden pewnie choinkę ubierał, drugi alienował sie na Rzodkiewce Zielony to Jiri Soucek majstruje przy Vertigo. Były jeszcze pitbule, fosa, twiggy, fryce, Toxiki i Pike ; A kto był z Twiggy? Modele od Bacinskiego to rzadkość w Polsce. Jeżeli nic się nie zmieniło to są tylko 3 i pół!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Miro ma. Chyba Rane chce wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 W ostatni dzień starego roku nie odmówiłem sobie polatania. Miało byc 5-8 było 15-16m/s. Trochę byłem zdegustowany zaistniałą sytuacją (bo trening zakładał inny plan) ale przynajmniej sie wyszalałem. Przy wietrze ponad 13m/s było niestety juz chłodnawo. Ale jeszcze to nie byl czas na rękawiczki - bo latało sie za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No tak,Zolkiewka zawsze na koniec roku jest najlepsza????!!! Nasyepny trening po 15 stycznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 może...w piatek. A może nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po mojemu to do połowy niesiąca będzie mrozić,a potem znowu Afryka z południa. Ja czekam na maj z wiadomych powodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Latac kazdy zawsze moze, a Ja latam troche gorzej Znow z nienacka +15m/s i całkiem ciepło. Godzina latania bez rękawiczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dziś latałem na klifie i w Rzodkiewce A na koniec dla przekory, zacząłem ustawiać i regulować model do latania w termice, mimo że takowej nie było. I z ustawień jestem całkiem zadowolony Zbocze to bardzo uniwersalne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dziś miało być okienko wiatrowe. Takie na 4-5 godzin. I było. Z wiatrem od 6 do 12 m/s. Ciepło miło i przyjemnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Rusko miło wspominam . U nas pochmurno i nic nie wiało, dlatego pojechaliśmy nad Wisłę porzucać rzutka. Dobra rzecz po obiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 oj tak. po obiedzie rzutek najlepszy Jeszcze sie spotkamy w tym roku na Rusku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dla odmiany dziś było latanie w ośnieżonym Bielsku. A co tam. Jutro tez sobie polatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ty już wiesz gdzie będziesz latał. Ja mam model do oblatania, a warunków nie ma . Chyba jutro zaliczymy północ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeszcze zdążysz co nagle i na sile to po krecie Ja to ciagle mam coś do oblatania. Dziś np dwa modele zrobił swoje pierwsze starty na linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 no i drugi dzień gościnnych występów Po raz pierwszy w tym roku oczywiście nie obyło się bez poplątanych sytuacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jurek, w jakich okolicach Wrclawia odbyło sie to latanie? Ładne lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Koło Wrocławia w Bielsku Białej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Trenuj, trenuj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi