cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Fajnie Zbliża sie czas wspólnego spotkania gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No i udanie zakończyliśmy sezon. Teraz pozostaje latanie dla czystej przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak dymało ? U nas bida ,od 2-4 m z przestojami ale modele przewietrzone , po 3 loty zaliczone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Do 10. Od 4. Momentami było bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A jeszcze jedna fotka...kto ma lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 a latać można było tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Korzystając z okazji, nie wzbraniałem sie przed skorzystaniem z morskiej bryzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Co to, śnieg już na Mechelinkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jaki tam śnieg! Po prostu biała jesienna trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 W międzyczasie natknąłem sie na zapomniany przeze mnie sort zawodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Te "bramki" chyba bliżej jak 100m porozstawiane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Co 50m ale za to na długości 2km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dziś latanie z widokiem na Śląsk. Górny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 A ja widziałem dzisiaj samotnego wilka na kopalni w Rusku. Nie wiem kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Paweł oblatywał modele po wprowadzonych zmianach w ustawieniach i zamianie sparatury z multiplexa na graupka Tez bym był...ale trzeba było jechać na delegacje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 nawet słoneczko chwilkę grzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Kolegom z Wrocławia sezon 2016 udał sie całkiem fajnie. W Kadrze Narodowej efczyef na rok 2017 znalazło sie 4 twardzieli z Wrocławia, jeden z Karpacza, jeden z Łodzi no i oczywiście nasz Mistrz Antek. Jestem bardzo zadowolony z tych wyników. A tak w ogole to był najlepszy rok w polskim F3F ever. 5-6 zawodników zaczyna sie dość regularnie pojawiać w pierwszej dziesiątce poszczególnych kolejek międzynarodowych zawodów, zaczynamy zbliżać sie do pudła (a nawet na nie wskakiwać) w generalce. Wyniki mistrzostw świata zarówno indywidualnie jak i drużynowo rownież były najlepsze w historii. A mogły być jeszcze lepsze, ale brak diswiadczenia nam troche przeszkodził. Czyli praca na treningach przynosi wymierne efekty! Oby ten progres udało sie nam utrzymać w najbliższych latach A chętnych zapraszam. Na treningi i zawody. I przypominam...jak sie chce to sie da radę. To dopiero mój czwarty sezon lotów na zboczu. Tydzien temu była rocznica mojego pierwszego lotu na zboczu nie bójcie sie rywalizacji. Bo zwycięzca może być w każdym z was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 polatane na klifie jedyną trudnością był dojazd i wyjazd....konieczne będzie mycie niezbędne wyposażenie modelarskie: pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja juz umyty kilogramy błota odpadły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Zima sie zbliża, ale latać trzeba To znacznie ciekawsze niż siedzenie tylko przed kompem i pisaniem głupot Skoro Freestyler5 bardzo fajnie latał na MŚ na zboczu, to czemu nie sprawdzić jak lata na wyciągarce? A pierwsze wrażenia są bardzo, bardzo pozytywne. Model ma bardzo dobrą doskonałość, niskie opadanie, no i pewnie jest bardzo szybki, choć tego nie sprawdzałem jeszcze. Ale to właściwie pewnik W sumie to moje wydumane ustawienia są na tyle dobre, że można by już jechać z tym czymś na zawody. Wstydu by nie było. Tym modelikiem zaliczyłem 10 startów i tyleż lądowań. Choć pierwsze wymagały znacznych korekt motylka. Filmu z oblotu nie było i nie będzie. A tu ciekawostka: To coś to nie krople wody. To już lód. Pierwszy raz mi się zdarzyło, że skrzydła pokryły się lodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi