cZyNo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Ja wiem czego Ty nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 to podziel się info, też na sznurki bym pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A dziś byłem tam gdzie mnie jeszcze nie było Bylo zacnie ale strasznie zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Stare Marzy? Ładnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Drogowskaz był na Star-o-gród Ładnie tylko za mocno wiało. Wszystko mi w aucie i obok latało Teraz to już chyba mam wszystkie duże polskie zbocza zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ładnie tylko za mocno wiało. Trochę dziwnie to brzmi w Twoim przekazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 No no tak naprawde to nie lubię jak mi mocno wieje. Wszystko lata, modele przy składaniu szaleją. Ale jak każą latać na zawodach to polecę - jednakowoż nie lubię 6-8 max 10 to jest fsjne latanie. Dziś w porywach było 15. Fufufu I jeszcze na lądowisku turbi jak cholera. Ale mniej niż w Nowym I ArabaT miał być a nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Człowiek taaaaki zalatany Ale dzisiaj będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 pada albo kropi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Albo się lata Full balastu i kombinerki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Ja dziś w bardziej spokojnym miejscu. Choć po drodze wiatr chciał przewrócić mi auto :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pamparam i kolejny dzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Dziś rzutem na kuchnie zdobyty sznicel art :) W sumie jak się okazało to były dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Się lata dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ja na dziś skończyłem latanie Ciekawe jak tam ślamazary we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ślamazary to dziś były na hałdzie ... Falowy wiatr od 1m/s do porywów 5/6 m/s i tak na okrągło .Trafiłeś to leciałeś ,nie trafiłeś to chodziłeś po model Ale po 2-3 loty udało się jakoś wymęczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ja na dziś skończyłem latanie Ciekawe jak tam ślamazary we Wrocławiu My właśnie też skończyliśmy Ślamazary bawiły się świetnie, tyle ile dziś polatałem to nie pamiętam. Pogoda dawała we znaki nawet najlepszym. Wiatr wieje ze złej strony i zamiast nosić dusi, mistrzowie polatali po 3-4min w kilku kolejkach. No ale koniec końców pokazali na co ich stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Kupcie sonie Toxiki na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Szczecinek i Wilcze Laski trzeba było zrobić oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dla F3F to chyba słabe miejsce, ale dla Jotek idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi