Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moje wnioski po dzisiejszych lotach....zmiany w konfiguracjach, w głowie i palcach, dały niezły skutek. Kilka nowych pomysłów i ustawień na różne warunki i style latania.

Piąteczka zasuwa jak szalona tak jak jeszcze nie latała. Trójeczka wymaga dalszych zabaw. Szkoda że nie ma teraz żadnych zawodów, żeby można było sprawdzić efekty. No i w końcu jestem gotowy na zawody na Rusku i na walkę z Pawłem :)

Może po wielu latach latania znalazłem jakiś sposób na ustawienia moich modeli. Musze jeszcze poeksperymentować z kolejnymi zabawkami.

Opublikowano

Szykują  się  zawody  o   "SOPEL  LODU"  z robic  chce      Piotr   /  sobota przed  sylwestrem  /  ale  będę  już  na  nartach.. a  jak  bedzie  cieplej  przyjedziesz  dzien  wczesniej  objedziemy  miejscowki  przenocujesz  i  zrobimy  trening  na bazach       Wszystkim  spokojnych  SWIĄT...udanego  NOWEGO  ROKU"   ;)

Opublikowano

Dziś znów było wietrzenie skrzydeł i palców. Odchyłka większa niz wczoraj, ale jakoś nie przeszkadzała. Kolegów brak, więc spokojnie można było pośmigać po całym niebie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak się komuś nie chce się zrobić lekkiego akumulatora do wyciągarki, to są dostępne gotowe zestawy :)

post-9196-0-58391400-1546985310_thumb.jpg

Musze się dowiedzieć czy zestawik spełnia warunki wymagane dla akumulatorów na zawody czy może być traktowany tylko jako zestaw do treningów.

Opublikowano

Muszę  zabrać  się   za   pranie  stringów  bo  podobnie  mogą  mnie  wywalić  z  domu  i  co  ?=   Iglo... :lol:   a  tam  sie  kurczy  !   Kurcze  mrożone... :D    009.jpg

Opublikowano

Z nudów zrobiłem sobie COŚ.

No i co ?

Napiszesz do czego to służy czy rajcuje Cię jak się Ciebie prosi byś wyjaśnił co to za dziwactwo ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.