janegab Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 i trochę starczyło wiatru dla mnie ale deszcz co chwilę mnie przepedzał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 A moje wnioski po dzisiejszych lotach....zmiany w konfiguracjach, w głowie i palcach, dały niezły skutek. Kilka nowych pomysłów i ustawień na różne warunki i style latania. Piąteczka zasuwa jak szalona tak jak jeszcze nie latała. Trójeczka wymaga dalszych zabaw. Szkoda że nie ma teraz żadnych zawodów, żeby można było sprawdzić efekty. No i w końcu jestem gotowy na zawody na Rusku i na walkę z Pawłem Może po wielu latach latania znalazłem jakiś sposób na ustawienia moich modeli. Musze jeszcze poeksperymentować z kolejnymi zabawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Jurek u mnie miejscówki na kazdy wiater..centrum kazdy ma blisko ..i jest nagroda o ktorej pisaleś zróbmy zawody.. takie spontaniczne np miedzy Swietami by nie żreć.. https://www.windguru.cz/10114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Swinski Ryj II ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Janku, zrobimy trening z bazami. Jak będzie cieplej Do nowego roku albo nie ma wiatru, albo zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Szykują się zawody o "SOPEL LODU" z robic chce Piotr / sobota przed sylwestrem / ale będę już na nartach.. a jak bedzie cieplej przyjedziesz dzien wczesniej objedziemy miejscowki przenocujesz i zrobimy trening na bazach Wszystkim spokojnych SWIĄT...udanego NOWEGO ROKU" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nie połam nart 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 I znów wietrzenie Tym razem z odchylką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dziś znów było wietrzenie skrzydeł i palców. Odchyłka większa niz wczoraj, ale jakoś nie przeszkadzała. Kolegów brak, więc spokojnie można było pośmigać po całym niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jak jest szansa, to trzeba próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 No nie... to zdjęcie z dzisiaj ? We Wrocławiu pada cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Bo trzeba się ruszyć z Wro zdjęcie z 15tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jak się komuś nie chce się zrobić lekkiego akumulatora do wyciągarki, to są dostępne gotowe zestawy Musze się dowiedzieć czy zestawik spełnia warunki wymagane dla akumulatorów na zawody czy może być traktowany tylko jako zestaw do treningów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Gdzieniegdzie nastała pora na budowle, a nie latanie Teraz prawdopodobnie bardzo przyjemnie sie tam ląduje. Na krecika https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/83721/Na-Przeleczy-Kowarskiej-stanelo-najprawdziwsze-igloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Muszę zabrać się za pranie stringów bo podobnie mogą mnie wywalić z domu i co ?= Iglo... a tam sie kurczy ! Kurcze mrożone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 I wtedy można ubrać stringi tyłem do przodu i nic nie wyłazi ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Z nudów zrobiłem sobie COŚ. Do testów. I nawet jako tako działa (jak na zabawkę). Wiec zapewne będzie używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Pierwsza rejestracja na zawody zagraniczne w tym roku i po 15 minutach limit miejsc wykorzystany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Z nudów zrobiłem sobie COŚ. No i co ? Napiszesz do czego to służy czy rajcuje Cię jak się Ciebie prosi byś wyjaśnił co to za dziwactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nie rajcuje. Ja jak cis robię to z lenistwa. To tania wersja czegoś co mierzy wychylenia pow. sterowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi