ArabaT Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ło rany. Są lepsze sposoby żeby i samemu co nieco dotknąć i z bliska zobaczyć niż marznąć na zboczu. Czyli momenty były ... dramatyczne też To który był taki niegrzeczny, że mu model popsuli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A taki jeden W czasie zawodów jeden model uległ średnio poważnemu uszkodzeniu. Ale to wina pilota z CR bo nie lata się z nie naładowanym aku. Po otworzeniu BF model się skorował. I tak z 50m w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Słabo wiało to dbał o wagę. Pewnie nie chciał przeciążyć prądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 A ty Piotr nie odpisałeś skąd miałeś to zdjęcie z wynikami. Bo koledzy na miejscu mówili ze nie mieli pojęcia ze wcześniej ktoś miał wgląd do wynikow a kamyczek powiedział nam ze widział tylko wyniki jednej ostatniej kolejki i nie widział innych wyników choć jak siedziałem w aucie to widziałem kogoś kto nie tylko rozmawiał z Tomaszem. Tak po prostu ciekaw jestem kto nas w bambuko robił No Piotrze odpowiedz nam od kogo dostałeś te wyniki. Czemuż to tym razem nabrałeś wody w usta? Wszyscy polscy zawodnicy którzy tam byli są ciekawi, kto miał wyniki i wysłał je do Polski, a nam, którzy tam latali nic nie powiedział i ich nie pokazał. To już moja trzecia prośba o tą informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jurek! Znów nie oglądałeś TVP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Hmm. Tak po prawdzie to niektórych osób wcale s to wcale nie rozumiem.... A wracając do świątecznego wątku (o judaszu) który został zaburzony - czy jest na forum opcja sądy lub głosowania? Piotr (A74BACK) dalej milczy. A to do niego niepodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A co do Piotra i wyników , on sam je pisał, a teraz i tak nic nie powie bo strajkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 tak oczywiście. Bajkopisarze No to kontynuując. Było nas 8miu: 1. kc zwany tu potocznie kamyczkiem_łerce 2. Andrzej 3. Jurek K. 4. Paweł 5. Marcin 6. Rysiek 7. Bogdan 8. no i ja Jeden to Judasz mimo że nosi inne imie. Każdy z powyższych delikwentów mówił że nie widział wyników końcowych i nie robili zdjęcia. I tak sie zastanawiam , kto wygra ten nieśmieszny konkurs. Albo rozgadany A74itd nam pomoże, albo sie dowiemy sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Tak Piotrze, No przecież to normalne ze zawodnik nie dzieli się informacjami z innymi uczestnikami tych zawodów tylko je wysyła do osób nieobecnych i niezainteresowanych. Widać ten f3f to jakiś odmienny stan umysłu przewiany wiatrem Jak rozumiem po prostu nie odpowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 - czy jest na forum opcja sądy lub głosowania? Oczywiście że na forum opcja sądy nie istnieje -za dużo spraw trafiało by na wokandę Głosowania/ankiety jak najbardziej są dopuszczalne jednak nie dotyczące spraw prywatnych tzn niesnasek, kłótni, zastrzeżeń do innego użytkownika forum.. Widać ten f3f to jakiś odmienny stan umysłu przewiany wiatrem A to jest dobre i dotyczy chyba każdego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A to się wie. Ja to mam permanentny szum w uszach. Pewnie przeciąg bo pomiędzy pustka. A ja już wiem (do tej pory mogłem podejrzewać) kto resztę zawodników miał w poważaniu. Polacy nie mogli lub nie chcieli to Koledzy z Czech pomogli. Kadrowicz Polski .... trochę albo nie trochę żałosne :/ Oczywiście nie napisze kto to, ale niewiele czasu zajmie wam wydedukowanie kto to jest jeśli nie to przyjmuje zapytania SMSem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Są tacy, że jak ich na jesieni zawiało to jeszcze trzyma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Judasz i jego pomagierzy milczą sprawę chwilowo kończymy, ale na pewno to zachowanie wypłynie jeszcze na wierzch w odpowiednim czasie i odpowiednim miejscu Jako kolejny kamyczek na górze gruzu A teraz mamy ważniejsze rzeczy na głowie bo wrocławiaki zastanawiają się czy jechać 470km na jednodniowe polskie zawody czy jechać 420km na 3 dniowe zawody zagraniczne Jutro zobaczymy jak drogi nam się powyginają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 I tak pewnie zadecyduje natura ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 No. Natura kusi miejscem z drzewami na których prawie co roku wieszamy nasze modele jak bombki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Szpiedzy donoszą ze waga 4kg może być właściwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No daj Boże żeby Wam nareszcie powiało, skończą się dyskusje zacznie się prawdziwa rywalizacja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi