janegab Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Prognoza na niedzielę klif 5m/s, czyli w realu z 10. Jakby co będę na miejscu o 11 http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X282/strzegom/dzis.html http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/dzis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Janek-wiesz gdzie mozesz wsadzić te prognozy? :) Trzeba znać miejsce i wiedzieć gdzie szukać rzeczywistych prognoz Rafal ma racje. Dzis bedzie zabawa a jutro szalenstwo z wiaterkiem 15-18ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Janek-wiesz gdzie mozesz wsadzić te prognozy? :) Trzeba znać miejsce i wiedzieć gdzie szukać rzeczywistych prognoz Rafal ma racje. Dzis bedzie zabawa a jutro szalenstwo z wiaterkiem 15-18ms OK....dobrze ,ze sie super bawiliściwe żałuje że mam tak daleko do Was i krótki dzionek ..a mgły z ranca nie było..? Na Lubstowie polatałem rekraacyjnie dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A chłopaki latali. Pewnie cos napiszą wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Janek-wiesz gdzie mozesz wsadzić te prognozy? :) Trzeba znać miejsce i wiedzieć gdzie szukać rzeczywistych prognoz Rafal ma racje. Dzis bedzie zabawa a jutro szalenstwo z wiaterkiem 15-18ms OK....dobrze ,ze sie super bawiliściwe żałuje że mam tak daleko do Was i krótki dzionek ..a mgły z ranca nie było..? Na Lubstowie polatałem rekraacyjnie dobre i to A gdzie Waszą pogodę nalezy ogladać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 I polatali. Był Filip, Kamil i ja. Czyli szalony Easy Glider, Respect i Dingo. Zdjęcia jakieś wrzucę. A filmik już się wgrywa Wiatr 4-8m/s, czasem 10. Szaleństwa nie było, ale dobra zabawa z jajem owszem, czyli tak jak przewidywałem Pogodę sprawdzam na ICM. się wgrało: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 No to będziesz miał jeszcze dwa filmy i kilka fotek i jedną nawet z góry Tyle ze na tym forum coś nie mogę skopiować linków do filmów i odnośników więc będziesz musiał to zrobić sam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzis ruski klif 8-12ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Latanie zakończyliśmy pięknym akcentem gdy lekki toxic dostał szaleńczego amoku gdy przyszła termika z wiatrem 15ms. Adrenalina wyszła mi uszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pierdzielę, rzucam pracę. Będę latał całymi tygodniami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 W tym tygodniu to bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wyżej dodałem kilka fotek z wczoraj, co by było chronologicznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 A Rusko na pd-zachód jest dzikie i szalone. Spokojne Bajki odłóżmy na półke Jutro klif wzywa twardzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ruskie górki i dziury w ziemi nie są takie złe : http://f3f.zielnik.karpacz.pl/index.php/2014/11/26/nasze-czy-wasze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zazdroszczę Wam. Ja do oblotu mojego Piaggio z ręki (bez silników) muszę jechać prawie 80km ;-) Pozdrawiam z płaskości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 A myślisz ze ile my jeździmy? 50km to standard - w jedną stronę Niestety nie jest lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dla innych nie bardzo. Masz racje Pawle, to jest duzy problem. Dlatego próbuje np. Jana namówić na współprace przy organizacji zawodów. Chlopaki z Bydgoszczy troche są niechętni, ale i tak będe im marudził. A Ty będziesz pod ręką na zawodach, więc może Ciebie zbałamuce. Dla nas to zawsze o prawie 200km bliżej niż Mechelinki Jedyny sposób na długie podróże to zgadanie sie z kolegami i pojechanie w 2-3 osoby. Kuba w tym roku zaszalał i na MP przyjechali w 4 osoby w jednym stosunkowo niedużym aucie. Ale jak ktoś chce to da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Lataj rozsądnie i trenuj paluchy Listwa i Kierownik maja po jednym. A Ty masz dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No nie ociągaj sie model jak model pamiętaj-czas ucieka a musisz kilkadziesiąt godzin przelatac zeby ustawic model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zycie - niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi