cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 dzis będzie klif i 12-15m/s, a w weekend duże rusko i stabilny wiatr koło 12-13m/s. i raczej bez deszczu. tylko te Święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dziś ładnie wieje, ale też jest mżawka . Jutro Starogród będzie jeszcze mocniej wiało i bez opadów Janku dziś będę jechał przez Unisław to się pomodlę o wiatr i zdrowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bóg zaplać "Dobry Człowieku "..ja jutro latam u siebie mam bajeczny zachod .zrobię fotki ..a w niedzielę mam w planie- sniadanie / nawet się rymnęlo / u proboszcza w Unisławiu / tym razem zrobię fotki jakie było menu...lubię bazanta w sosie migdalowym a nie ktorzy lubią i prostują na surowo glizdy / na Zwirowni / potem na tacę i loty...oplatek modelarski u gory widziałeś -ZABIORĘ.. U mnie już pizga z deszczykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Klif niestety tylko 10m/s i tylko czasami 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Miałem z kumplem pojechać na klif ale było już troszkę późnawo. Wylądowaliśmy w Sosnówce a kolega oblatał sobie nową zabawkę - Dingo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A na ruskim klifie dzis 12 w standardzie. A jsk sie rozwiewa to wieje ponad 17ms. Cieżko ustać i złapać oddech. 4 twardzieli zasuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dawno nie było tak szybkiego latania Kamil - masz jakieś filmiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ale była jazda Tylko 2 loty a adrenaliny starczy na całe Święta Andrzej nieźle doginał Toxikiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Niezle to wolno powiedziane Nowy Tox Pro jest szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak szybki, że nawet zdjęć nie zdążyłem zrobić i nie tylko Andrzejowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kamil ma filmików całe mnóstwo jeden z telofonu ale za to cały dzień z kamerki HD z samochodu czekajcie zaraz wstawię wszystko po woli muszę wkleić tylko ramki do respecta dostał właśnie nowe serwa na lotki MKS bo po dzisiejszym lądowaniu przy 17m/s w trybie szybowca bez lotek i mechaniki płata stwierdziłem że jak respect dostał nowe życie bez strat i rysek lądując tylko na kierunku i wysokości z motylka dostanie MKSki w lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dziś było latanie silnikowe we Wro. Ja swoje serwo w USiołku tez już wymieniłem, plus zrobione serwa w jednym skrzydle Respecta - już mnie irytowało jak machał do mnie klapami i lotkami. Przy okazji okazało sie, że dźwignie aluminiowe serw są do bani. A Antek przysłał mi fajne zdjęcie z MP z ww Respectem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A na rusku 13 i 5 noworoczniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Potem było 15-16 a teraz jest 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Koniec zabawy. Wieje 15. Az szkoda wyjezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dziś w Starogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 U mnie na Płoszewie dymało16-17 ...miałem lustracje miejscowki kolega w niebieskiej kurtce ...zajechał połaził ...mial stracha latać ale byl na miejscówce "gościnnej..".."miejscowe" latają 200-300m dalej chyba się nie pokapowal .Myślałem ,że to Jurek..szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja bym latał jak cos to raczej mam pomarańczową lub czerwoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A czemu miałbym nie polatać skoro wieje? więc wyciągnąłem USiołA i przeprowadziłem zestaw lotów testowo-konfiguracyjnych. Oblatałem i ustawiłem łącznie 8 konfiguracji modelu - a co mi tam Robiłem sobie spokojnie zakręty takie na 30-40m. No i sprawdziłem jak się bimba. Bimbło na 80m. Całkiem nieźle jak na coś bez silnika. jutro niestety chyba mokro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 jutro niestety chyba mokro będzie Ale niedziela nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi