Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głowny drut mam 2,5mm a ten tylny 1,5mm, zobaczę co tam świszczy jak rozbiorę.

Mix na kanale "-2" i aktywacja głosowa "ku... chyba nie wyrobieeeeeee" :P

• Lubię to 1
Opublikowano

Głowny drut mam 2,5mm a ten tylny 1,5mm, zobaczę co tam świszczy jak rozbiorę.

Mix na kanale "-2" i aktywacja głosowa "ku... chyba nie wyrobieeeeeee" :P

Na moim sofcie to nie ruszy :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie silnik mam kupiony i model dalej lata. Zdjęć nie wklejałem na razie bo nie miałem kiedy zrobić maski i osłon serw w skrzydle, ale dziś przy lotach aktywowało mi się chowane podwozie chyba do wodowania i postanowiłem się "pochwalić".

post-12909-0-77789400-1394500151_thumb.jpg

Wygląda jak wygięte, ale to tylko główny pręt się wywinął w drugą stronę po zahaczeniu o kłębuszek trawy :P Coś sie tam poluzowało i musze ciąć folie i tak przy okazji nie wiem czy nie wymienię tego na płaskownik z duralu :huh:

Pozdrawiam.

wooowww skladane podwozie !!! jak zez to zrobil???? ten z tylu masz za cienki tez mi sie tak zgjelo lekko ale nie wywinelo tak jak tobie , ale fajnie to wyglada :)

Opublikowano

mam identycznie. przy kazdym twardszym ladowaniu. a raz tak mialem przy zwyklym odbiciu sie jak zaba.. wiec musialo bolec to troche..

Opublikowano

Tutaj mam nadzieję, że jednorazowa akcja była. Przedni drut (2,5mm) jest mocowany do sklejki za pomocą dwóch pasków z dwóch warstw puszki po coli wygięty w takie U z uszami na śrubki i po kilkunastu lądowaniach złapało luzy. Ja jak na fachowca przystało rozciąłem folie, poluzowałem śruby, zalałem hotglutem i szybko przykręciłem - Powinno wytrzymać :)

Tył jest taki sam tyle, że drut 1,5mm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, dorobiłem maskę i generalnie RWD ma się dobrze. Skleiłem pare urywków z dzisiejszego latania :)

Pozdrawiam.

• Lubię to 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.