robertus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A to już zapraszam do obejrzenia innych filmów na moim kanale. Nie nagrywam co prawda każdego lotu, ale jest co obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Aż mnie nosi żeby coś pogrzebać ale w RC jeszcze jestem zielony ???? mam nadzieje że w razie czego kolega robertus pomoże ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Małymi krokami Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Hehehehe dokładnie własnie dzisiaj znalazłem 2.5 paczki podkładów z paneli zielonych więc już coś jest ???? muszę kupić jakiś model do rozbiórki żeby zobaczyć co i jak ???? i wtedy zacznie się zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Robert, fajnie, że są na forum tacy goście jak ty. Przy całej wyjątkowości Twojej kolekcji bardzo "oswajasz, uzwyczajniasz i uzabawiasz" modelarstwo, wciąż trzymając poziom. Niebagatelnie, zaskakująco i bez mentorskiego popierdywania z poziomu stratosfery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Straciłem model i to w spektakularny sposób Eksperyment się udał, ale chciałem nim jeszcze trochę polatać zanim go rozmontuję. Ale cóż. Błąd konstrukcyjny, zbyt słabe wzmocnienie na górnej części centropłata nie utrzymało skrzydła. Aż mi mowę odjęło jak spadał.Kompletnie mnie to zaskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDudek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Szkoda tego modelu, śledziłem jego historię od samego początku bo projekt był naprawdę śmiały i niesamowicie ciekawy konstrukcyjnie. Nie da się go reanimować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Reanimować się nie da. W sumie zostały z niego części ruchome skrzydła. Musiałbym go zbudować od nowa. Jako prototyp wielokrotnie go rozcinałem i składałem w różnych miejscach, może to też osłabiło konstrukcję. Teraz gdybym budował drugiego pewnie by wyszedł ładniejszy, nie taki pokancerowany jak ten. Ale i tak mi go szkoda i czuję niedosyt latania nim. Powinien odejść na emeryturę jak inne moje projekty po wylataniu odpowiedniej ilość godzin. No ale cóż, chyba było mu to pisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDudek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Szkoda... A może kolega ujawni jakie ma plany na następne modele bo jestem bardzo ciekawy jakim projektom będę dalej kibicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ale film jest spektakularny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wiesz, gapiłem sie jeszcze w to zborze z 10 sekund zanim poszedłem po szczątki. Szok, powiedziałbym, że to epicka katastrofa. Najbardziej spektakularna jaką miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Tak bywa z prototypami. Cześć jego pamięci. Ważne, że wiesz jaka była przyczyna i umiesz wyciągać wnioski. Pamiętaj ten model, bo fajny był i przysłużył się Twojemu rozwojowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Szkoda, że nie miałeś kamerki na ogonie skierowanej do przodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ale żeś tym filmem jeszcze podbił emocje. Szkoda, dopiero zaczął pokazywać na co go stać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Poprzez doświadczenie do doskonałości - oto ścieżka, którą wybrał Robert i z której korzystamy my - widownia i kibice z pfmrc.Myślę, że Robert zasłużył na honorowy tytuł PIONIERA LOTNICTWA Sci-Fi RC. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Grunt, żeby było ciekawie, a każdy następny model wnosił coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 uuuuuuuuuuuu, niezla rozpierducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi