BRoman Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 12,99 zł kosztuje w portugalskiej sieci książka Jana Zumbacha Ostatnia walka. Czyta się lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 W portugalskiej sieci ale po polskiemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Po polskiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Polecam!!! Naprawdę warto przeczytać! !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 2.54 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 BRoman chyba jest dystrybutorem tej książki w Portugalii ... i zachęca wszystkich jak może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ostatnio w Biedronce była ta książka za kilka zł. Swoją już mam, czytana, i polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 BRoman chyba jest dystrybutorem tej książki w Portugalii ... i zachęca wszystkich jak może Po sukcesach za granicą czas na lokalny rynek-co za czasy... Nic się nie ukryje przed bystrzakami z MI 6 . Chyba się zestarzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Normalnie aż zobaczę co to jest ... a może BRom an ma racje ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tylko se nie brom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 5 Biedronek dziś objeździłem i książki nie znalazłem. Chyba bestseller jakiś czy co? A też bym poczytał A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam obok na półce. Świetna. W tej serii wydano także "Polskie Skrzydła" Henryka Żwirko (syna Franciszka Żwirko). Też dobra pozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Się znajduje. A co ? Szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Po prostu nie mam pojecia, o co chodzi z ta portugalska siecia. Niezaleznie od powyzszego, ksiazke tez bym z checia przeczytal. http://pl.wikipedia.org/wiki/Biedronka_(sie%C4%87_handlowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam i ja. wziąłem ostatnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi