Janek.T Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 To w takim razie jutro może co polatamy po południu bo rzeczywiście Leszku idzie ci coraz lepiej nabierasz wprawy
Leszekm35 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ja teraz Janku pauzuje z lataniem spitem i czekam aż ty zaczniesz latać swoim który już prawie gotowy
Janek.T Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Parę fotek z dzisiejszego dnia na naszym modelarskim lotnisku.
Leszekm35 Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 No Jacuś było superowo No nie było cię bo nie chcesz przyjeżdżać filmiki z lotów https://www.youtube.com/watch?v=MOkykd-SIBI https://www.youtube.com/watch?v=iXZ8YHptgOk&feature=share&fbclid=IwAR2S76p-wJ4ppn3ifWHKUYc8HB59VehK7ScF7IqTupkbzcGdzNJkGd_aaSs
Janek.T Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 To szkoda Piotrek że się nie spotkaliśmy, mogłeś zostać do popołudnia bo było fajnie z kolegami , a Jacek dla czego nie przyjechałeś ?
Leszekm35 Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 A ja przypadkiem byłem z rana IMG_8964.JPG IMG_8968.JPG co to znaczy przypadkiem?
samolocik Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Będę próbował podjechać za tydzień sobota koło południa lub niedziela. Zobaczymy jak z czasem i pogodą. [edit] przypadkiem, ponieważ oblatywałem Funglidera i wcale nie myślałem, że akurat zawitam do Was. Tak jakoś ściągnęło mnie z drogi do Zawoi
Leszekm35 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Prace nad mustangiem ruszyły na nowo ????
Wacek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam! Korzystając z urlopu zmajstrowałem Pioneera 1400. Powiecie - banał. I pewnie macie rację, ale to mój pierwszy model po ponad 40 latach przerwy modelarskiej, a i pierwszy RC. No i teraz szukam pomocy w oblataniu tego cuda. Czy mogę na kogoś liczyć w najbliższych dniach na lotnisku? Pozdrawiam bywalców!
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam! Korzystając z urlopu zmajstrowałem Pioneera 1400. Powiecie - banał. I pewnie macie rację, ale to mój pierwszy model po ponad 40 latach przerwy modelarskiej, a i pierwszy RC. No i teraz szukam pomocy w oblataniu tego cuda. Czy mogę na kogoś liczyć w najbliższych dniach na lotnisku? Pozdrawiam bywalców! Myślę że z pomocą nie będzie problemu W weekend jeżeli warunki dopiszą na pewno ktoś będzie na lotnisku. Proponuję umówić się przez PW z Leszkiem lub Jankiem. Oni mają rzut beretem do lotniska i latają też czasami w tygodniu. Pozdrawiam.
Wacek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Myślę że z pomocą nie będzie problemu W weekend jeżeli warunki dopiszą na pewno ktoś będzie na lotnisku. Proponuję umówić się przez PW z Leszkiem lub Jankiem. Oni mają rzut beretem do lotniska i latają też czasami w tygodniu. Pozdrawiam. Dzięki za odzew. Może się jeszcze ktoś odezwie. Jestem teraz prawie wolnym człowiekiem i w miarę dyspozycyjny czasowo. A w weekendy to w jakich godzinach latacie?
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cześć Nie ma sprawy zawsze pomożemy taka nasza natura Modelu nie ma się co wstydzić , każdy lata tym co ma , na co go stać to nie ma żadnego znaczenia . Najważniejsze jest hobby i zabawa. Ogólnie latamy w weekendy raczej w godzinach popołudniowych. Dzisiaj będziemy kosić lotnisko późnym popołudniem więc jak chcesz wpadaj . A w weekend będziemy latać Pozdrawiam
Wacek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cześć Nie ma sprawy zawsze pomożemy taka nasza natura Modelu nie ma się co wstydzić , każdy lata tym co ma , na co go stać to nie ma żadnego znaczenia . Najważniejsze jest hobby i zabawa. Ogólnie latamy w weekendy raczej w godzinach popołudniowych. Dzisiaj będziemy kosić lotnisko późnym popołudniem więc jak chcesz wpadaj . A w weekend będziemy latać Pozdrawiam A to późne popołudnie to tak wedle której godziny? Chętnie zaglądnę, o ile pogoda dopisze, bo coś się niebo niewyraźne się robi...
Wacek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Koło 17 Dzięki Postaram się podjechać, jak pogoda będzie łaskawa. Do zobaczenia!
Rekomendowane odpowiedzi