Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej... nie widziałem tego filmu z Piperka :P a to był lot z włączonym autopilotem ;)

Fajny, widać jakie to nasze lotnisko duże :P

Opublikowano

O kurcze :( ... :o

Jak go złożysz do kupy to jesteś ,,Mistrz Świata,,

Mechanik co tam pisze na tej kartce? ;) Bo słabo widać...

Opublikowano

Szkoda Janku, że musiałeś jechać. Później zaczęło się takie noszenie, że prawie szybowiec mi uciekł. Nie wiedziałem, jak się zachować, a model znikał w oczach. :) Jak takie warunki bywają tam często, to się nie dziwie, że 4 metrówkę masz w hangarze. 

Co do Piperka, to aż dziw, że się tak złożył, bo przyziemił delikatnie. To nie było jakieś ostre walnięcie, tylko awaryjne lądowanie z wiatrem. 

Opublikowano

No,no, rozbudowujecie się :D .Jak jest gdzie dupeczkę posadzić to nie jest żle...

Dominik,pięknie posklejane :) ,w powietrzu nie widać..

Opublikowano

No,no, rozbudowujecie się :D .Jak jest gdzie dupeczkę posadzić to nie jest żle...

Dominik,pięknie posklejane :) ,w powietrzu nie widać..

Dzięki pozdrawiam do zobaczenia w Kętach .

Opublikowano

Piper jak nowy gotowy do  lotu :)attachicon.gif20150322_190711.jpg

Dominik, wiedziałem że nie wytrzymasz i go skleisz  ;) 

Kolejna ,,odnowa biologiczna,, przeprowadzona udanie :D

No i będzie kolejny oblot... ;)  Super

Nie wierzę że znajdzie się gdzieś model który był tyle razy na stole operacyjnym co Twój ;)

Opublikowano

Związku z chorobą brak personelu na lotnisku przepraszamy za niedogodności wszystko nadrobimy .Pilot musi być zdrowy. :(

Opublikowano

Musimy załatwić pilotowi szczepionkę typu ,,gotowy decathlon,, :D  to nie będzie miał czasu chorować

Łukasz to nie PKS tylko linie lotnicze.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.