rufik Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dupa ,film prywatny .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Poprawione;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Juz sie balem ze spadnie ze zbocza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Juz sie balem ze spadnie ze zbocza Jak to dobrze że go tylko przebiło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Miał szczescie To moglo sie gorzej skonczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nieźle nieźle ,znając życie to za niedługo modele uznają za białą broń, cicha i skuteczna.Warunek to spory wiatr i najlepiej zbocze heheheTen model był jak miecz samurajski wszedł jak w masełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deivid333 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Liczyłem że głowa odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Film zrobiony po amerykańsku, ci to potrafia ze wszystkiego zrobić "SCHOW"... ale nie ma się co smiać. Modelarstwo super hobby i zabawa ale uważać trzeba i ostrożności nigdy dośc! widać co potrafi zrobić model przy bezmyślnym się obchodzeniu z nim... Wyjątkowo głupi gość, latać po pijaku... ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Według mnie dupek i jeszcze raz dupek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Fotomontaż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Powaga? ☺ Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Film durnowaty, ale..czasami jak sobie latam i model przelatuje mi nie wiecej jak 50cm nad głowa z prędkością ponad 100km/h to zastanawiam sie, który kolega i kiedy bedzie tu latał...zeby mnie znalezc jak cos mi sie stanie dlatego wole latac na trzeźwo większa szansa na przeżycie PS jest jedno takie nasze miejsce gdzie tak trzeba latac bo nosi tylko nad krawędzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A to tylko szybowiec. A gdyby to byla jakas spalina i wpadlby w grupe gapiow. Masakra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wydawało mi się, że to dział przeznaczony na filmy modelarskie a nie "o modelarstwie" a dokładniej o głupocie lataczy którzy z modelarstwem nie mają nic wspólnego. Program "śmierć na tysiąc sposobów" bo chyba tak się nazywa ten cykl w telewizji pokazuje idiotów różnej maści i choć podobno powstał na podstawie kronik policyjnych, to sam nie wiem czym ma przestrzegać czy instruować jak odebrać sobie życie. Jeżeli jednak film zmusi do myślenia lub chociaż do zastanowienia się nad bezpieczeństwem hobby, to chyba spełnia swoją rolę. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Idiotów nie brakuje, krzywdę można zrobić i dziecinnymi grabkami - kwestia chęci. Alkohol + latanie = gotowe nieszczęście ( od "tylko" uszkodzenia czy rozbicia modelu, aż po zrobienie sobie lub komuś krzywdy) A i co czasem widać - latanie "dnia drugiego" jest równie ryzykowne... Filmik żałosny, ale przesłanie warte przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gdybym miał zginąć tragicznie to wolałbym tak a nie inaczej:P Oczywiście na trzeźwo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 O tym filmie była dyskusja już, to oczywiście fabuła. Ale co ważne, koledzy z USA sprawdzili i takiego wypadku nie było. Nie zmienia to faktu, że taki model może zabić. Osobiście widziałem, jak model F1C wleciał do Nyski jedna stroną, a wyleciał drugą, oczywiście już bez skrzydeł. Na szczęście nikogo w środku nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommat_82 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Można i tak zginąć:http://tech.wp.pl/kat,1009783,title,Helikopter-zabawka-obcial-chlopakowi-glowe-Makabryczny-wypadek,wid,15963053,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wiecie ja sobie kiedys wlecialem HELIKOPTEREM ZABAWKA w siebie i mi nic nie odcielo.... Haha dla kogos z poza naszego hobby wszystko to zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi