kenin Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 a to? http://www.rctrax.pl/mechanizm-podwozia-chowanego-srednie/10051/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 fotomichal -dzięki za link z silnikami ale śmigło 9" będzie za małe i nie wiele będzie wystawało z poza osłon musi być mniejsze KV i trzeba wziąć pod uwagę śmigło trzyłopatowe myślałem o conajmniej 12' Podwozie wydaje sie być ok ale skoro ciężko dobrać do niego goleń to hmm ta co podesłał kenin może dać radę pytanie tylko jak sie składa . Pomocniki są ok pomagają budować i uczę ich modelarstwo to droga lecz piękna pasja. Jak zabiorę ich ma loty i lęcę nisko i wolno nad ziemią to walą kamieniami w modele i czekają jak spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Seba 12cali śmigła za duże kup 10 calowe mam 12 calowe i muszę dokupić mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czego piszecie tutaj ,a nie na "elektrykach"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Wiam Panowie, chciałem zapytać czy wycina ktoś jeszcze łosia w wersji kit ? Byłbym zainteresowany nabyciem tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam, z racji tego, że pliki udostepnione przez autora wątku już wygasły, udostępniam je ponownie w jego imieniu, w kilku formatach. Zasady korzystania z planów takie same, jakie określił kolega Tomek. Gdyby ktoś miał problem z otwarciem któregoś pliku, bądź będzie potrzeba eksportu w innym formacie, to służę pomocą. los 1500 pod laser2014_11 cdr x13.cdr los 1500 pod laser2014_11.cdr los 1500 pod laser2014_11.dxf los 1500 pod laser2014_11.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Wiem nagroda kuchenna za ogrzewanie kotleta... Pytanie czy ktoś może wykonać wytłoczki do łosia ?-gondole i oszklenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tutaj kupowałem do Wilgi. Do Łosia też są http://sklep-modelarski.eu/do-modeli-artex-c-123_134.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dziękuję. Mając w pamięci że Artex kiedyś zaprzestał produkcji kitów zupełnie o nich zapomniałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin82at Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 hello, As I am planning to build this plane I wanted to ask if there is any composition of all pictures? I can find some old links in the old build thread but none of them is working. Would be really great if one of you could help me. Also it would be great if somebody could tell me which additional material loke covering balsa is required ... Best regards Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi