TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kamilu, dziękuję ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 A jeśli chodzi o moje wcześniejsze OT o LPG to przyczyną był niestyk na przekaźniku zaworu puszczającego gaz z butli. Papierek scierny pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie ma za co TeBe . Temat jak dla mnie stał się już nieco nudny z jednej strony ci ,którzy moderowali ale nie moderują ,ale za skarby nie chcą żeby ktoś inny pociągnął temat moderowania , do tego paru co nie chce moderować i nie chce żeby moderowano , więc tak na prawdę nie wiem po co zaczynać temat o niczym bo to jak gadanie o wyborach które będą za 4 lata . Ja nie muszę moderować bo do pokazania że ktoś nie ma racji nie potrzeba napisu moderator tylko wiedzy a przez 30 lat modelarstwa kilka sezonów rywalizacji międzynarodowej w F3F troszkę tej wiedzy się nazbierało . Na polskich forach tak jak w tym temacie: jest 20 krytykantów , 10 laików i 2 słuchaczy wybaczcie więc ale mnie wyleczyliście z głupiego pomysłu który przeszedł mi przez głowę (moderowania) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Hmm. Tak sobie myślę.... A gdybyśmy zrobili dział F3F, to zgodziłbyś się być Moderatorem tego Działu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie jestem zainteresowany ani tworzeniem takiego działu ani moderowaniem w nim . Funkcja moderatora potrzebna jest tym którzy muszą mieć władzę żeby narzucić swoje zdanie a mi do udowodnienia racji w zupełności wystarcza wiedza ,którą posiadam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Przykro mi czytać, co piszesz. Ja nie zostałem moderatorem, żeby mieć władzę, tylko dlatego, że mam pół roku wolnego czasu i postanowiłem pomóc... Ale EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wybacz Tomku w twoim przypadku jest inaczej widać ze robisz to co lubisz i masz wiedzę , i z tego co obserwuję to chyba jesteś jedynym ,który aktywnie moderuje na tym forum . Myślę że wszystko zostało już w temacie moderacji napisane , nie ma sensu pisania dalej o moderowaniu i temat można zamknąć co oszczędzi nam czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Praca moderatora to nic ciekawego w sumie. Porządkujesz tematy, wydzielasz OT do innego wątku. Kasujesz posty, łączysz wątki, a czasem zatwierdzasz kogoś w powitalni. Reagujesz na zgłoszenia postów. Dyscyplinujesz niekulturalnych itp. W W sumie na okrągło latasz ze szmatą po oddziale. To coś w rodzaju służby, poświęcasz swój czas i serce dla dobra forum. Nie zauważyłem a by komuś z moderatorów "odbiła palma", choć niektórym maruderom może się tak czasem wydawać. Może zapał opadł, albo brak czasu, spowodował, że ktoś nie zagląda na forum tak jak kiedyś, a moderator powinien być często na forum. U Ciebie z czasem to chyba kiepsko, choć jakbyś kandydował to masz mój głos, tylko popracuj nad dyplomacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja na przełomie roku byłem niedostępny, teraz się od nowa wdrażam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi