piotralski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jurku, szanujący sam siebie producent przede wszystkim powinien szanować klienta bo może ich zabraknąć - to proste prawo rynku A Klient nasz Pan... i nie ma, że nie ma, albo się nie da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kto czeka rok ten czeka na Respecta jest kolejka wynikająca z możliwości produkcyjnych 2.5 - 3 modele na miesiąc (dla wiekszosci klientów ). Ale Leszek nie lubi klientów marudzących na cenę. Szanujący klient szanuje producenta. Warto o tym pamietać jak bedzie sie miało zachcianki. Co do wyczynu to jak chce sie kupic modny model f3b f3f to cena wynosi min 1eur za 1g modelu. Za f5j jest jeszcze wyższa. Ale to chyba odbiega od tematu wątku. Toxiki lataja doskonale .i oczekiwanie na nowe modele jest długie dla "NIEZNAJOMYCH"...dlatego mam 2 szt jeden na co dzień drugi w rezerwie na ""niedzielę"...a Leszek / od respekta / sympatyczny gościu dobrze robi ,że się ceni..."dobry doktór to drogi doktór"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Z chęcią przeczytałbym -od osoby znającej fakty ,nie mity jak faktycznie wygląda ,od czego trzeba zacząć,jakie +- są koszty aby rozpocząć produkcję modelu laminatowego dla ludu/wyczynowego.Jak współcześnie wygląda to od strony projektowania,testowania do pierwszego lotu.Podejrzewam iż nie znajdzie się odważny aby to przedstawić ,pewnie tajemnice ,choć kto wie.. O tym można by książkę napisać. I doktorat na MEiLu, więc mnie lepiej nie podpuszczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kto czeka rok ten czeka na Respecta jest kolejka wynikająca z możliwości produkcyjnych 2.5 - 3 modele na miesiąc (dla wiekszosci klientów ). Ale Leszek nie lubi klientów marudzących na cenę. Szanujący klient szanuje producenta. Warto o tym pamietać jak bedzie sie miało zachcianki. Co do wyczynu to jak chce sie kupic modny model f3b f3f to cena wynosi min 1eur za 1g modelu. Za f5j jest jeszcze wyższa. Ale to chyba odbiega od tematu wątku. 3 modele na miesiac to on to z jednej formy klepie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zwątpiłem.... Wiesiu ? Ile form chcesz codziennie obskoczyć ? Tfu.. nie codziennie, w 12-14 godzin dziennie ? Przez ile dni w miesiącu ? Próbowałeś kiedyś, że się tak nieśmiało zapytam ? Powyższe spowodowało, że mam wątpliwości... Już się zamykam, klikam - nie powiadamiaj... - Jurek Tfuuu - "przestań obserwować ten temat".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 witam, latał ktoś DIMem, jak to się spisuje??? pozdrawiam, marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Trzeba popytać na pw osoby udzielające się w tym temacie http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51751-wyposa%C5%BCanie-dima/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExPrezes Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Panowie, czy macie może jakieś wieści co do losów strony p. Kwarcińskiego? Od jakiegoś czasu wygląda na chronicznie padniętą, a nie zapisałem na taki wypadek kontaktu mailowego - gdyby ktoś dysponował, będę wdzięczny za informację w wątku lub na PW. Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mail p.Kwarcińskiego niestety też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Na razie Falcon rozpoczął sezon, Dim może dojdzie. [media]https://www.youtube.com/watch?v=jDyjs6Xh5-w[/media] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Eryk,nic z tego linku nie wynika ,nie można go otworzyć, w YT nic nie znajduje.. Edit -dobra ,w wyszukiwarce znajduje,jakiś fantazyjny ten filmik,kręcony z quada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Rafał, zerknij na to... Bardzo fajnie zrealizowany filmik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak,tak znalazłem.Dzięki Piotr.Też mi się podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 kolega lata quadem i kręci filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1415 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A ja testowałem vario i nowy soft w nadajniku moim 3 letnim SkySurferem. Idealnie nadaje się do takich celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Potrzebuję skontaktować się z panem Leszkiem , niestety jego strona i skrzynka email związana z ta stroną przestała działać. Z tego co wcześniej mi pisał przebywa we Francji i rzadko odwiedza Polskę. W związku z tym jeśli ktoś ma inny email lub nr tel. proszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sami na to zapracowaliśmy więc żabojady przechwyciły nam p. Leszka. http://www.modelpascher.com/store/index.php/catalogsearch/result/?cat=0&q=KWARCINSKIhttp://silencemodel.fr/category.php?id_category=133 Przesylam na PW adres, którym dysponuję. Nie wiem, czy to ten sam co był na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1415 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 I dobrze facet zrobił. Po co sobie psuć nerwy dla kilku modeli. Mam nadzieję że nie skreśli swoich dotychczasowych klientów. Co zrobimy jeśli trzeba będzie dokupić części?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z tego co mi wiadomo, To p. Leszek w maju ma wrócić do Kalisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Co zrobimy jeśli trzeba będzie dokupić części?! Zapewne dośle.... do tej pory zawsze tak robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi