Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie w polskich sklepach praktycznie nic nie jest dostępne, może poza aparaturami. Ktoś podpowie gdzie można kupić np odbiorniki czy czujniki telemetrii poza ali?

Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 godzin temu, lukaszjb napisał:

No właśnie w polskich sklepach praktycznie nic nie jest dostępne, może poza aparaturami. Ktoś podpowie gdzie można kupić np odbiorniki czy czujniki telemetrii poza ali?

Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka

Priv...

Opublikowano

A po co Ci polski sklep? chociażby horusrc. Masz magazyn EU, płatności jak w polsce, paczka przychodzi do 5 dni? ja nie widzę problemu. Ceny nawet niższe jak były w 77h. Dużo promocji.

• Haha 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Działa już część Bazy Wiedzy 77Hobby. W szczególności dostępne są artykuły Warsztatu FrSky:

https://77hobby.pl/baza-wiedzy-pm-28.html

Stare linki do artykułów Warsztatu – np. linkowane kiedyś tutaj czy na innych forach – przekierowują na aktualne URL. Dzięki temu powinny automatycznie zacząć działać.

Teraz pracuję nad przywróceniem Forum 77Hobby i jednocześnie przygotowuję – pierwszy z nowego cyklu – artykuł Warsztatu FrSky.

Jeśli macie pomysły na tematy, które chcielibyście żebym opisał - jestem otwarty na propozycje :).

• Lubię to 1
Opublikowano

Noo i to jest good news😁 kupiłem u Was troche elektroniki i wszysyko super do dziś działa. A jak sie zamkneliście😡 kupiłem odbiornik u konkurencji no i sie zaczeły problemy. Dobrze Was znów widzieć 😁

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 23.06.2026 o 17:07, pjk11 napisał:

Najlepsza wiadomosc od 4 lat 🙂 Dzieki.

2 godziny temu, pyton napisał:

Noo i to jest good news😁 kupiłem u Was troche elektroniki i wszysyko super do dziś działa. A jak sie zamkneliście😡 kupiłem odbiornik u konkurencji no i sie zaczeły problemy. Dobrze Was znów widzieć 😁

Dzięki – fajnie być z powrotem :). Przerwa była wymuszona przez tzw. siłę wyższą (zdrowie), ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej :).

• Lubię to 1
Opublikowano

Super, że powracacie. Brakowało bazy wiedzy, oraz forum Frsky. Czy jest szansa na przywrócenie starych tematów z forum, czy już na dobre przepadły? Tam też było wiele cennych porad, choć w dobie nowych systemów  dla części użytkowników ta wiedza jest już nieaktualna. 

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, woj66 napisał:

Super, że powracacie. Brakowało bazy wiedzy, oraz forum Frsky. Czy jest szansa na przywrócenie starych tematów z forum, czy już na dobre przepadły? Tam też było wiele cennych porad, choć w dobie nowych systemów  dla części użytkowników ta wiedza jest już nieaktualna. 

Pracuję nad przywróceniem forum. Niestety IPS drastycznie zmieniło model licencjonowania i ceny - przy stosunkowo małym forum i podstawowym wymaganym zakresem funkcjonalności nie widzę sensu płacić za cały suite IPS. Migruję całość do innego softu. Jeśli już nic nieprzewidzianego się nie objawi, to jutro/pojutrze forum powinno być z powrotem on-line. Dam znać.

• Lubię to 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.