SowaFSO Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam, mam problem z podlaczeniem (skonfigurowniem) KFC32FTB, wszystko niby dobrze podlaczone, odpalam KFCtool na kompie wybieram port i predkosci i otwieram, no i nic sie nie dzieje, jedyne co to dioda na BT przestaje mrugac i swieci swiatlem stalym, putty rowniez nie reaguje na zadne komendy (rowniez gdy chcialem skonfigurowac BT) o co chodzi? ktos mogl by mi to wytlumaczyc? W miare prosto? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 zapytaj się tobiego na fb na 100% ci pomoże.Pozdrowienia ze słonecznego Zamościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarc Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=10&t=18005 Ja bym spróbował wymienić uarta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi