Tomek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No nieźle, jedno krzywe nawiercenie i tona roboty w plecy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam,miałem zaszczyt oglądać Pana loty na piknikach u nas w okolicy i dlatego pytanie kiedy planowany jest oblot?bo postęp prac przy takim gigancie niesamowity.bobrowniki 2017 da rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Przekładnia do Fokera jest już gotowa zamontowana w silniku ZDZ 210 , przełożenie 1/1,4 śmigło 44 / 16 cali Piotrek pomogłem Tobie trochę rozruszać temat bo chyba zapadłeś w sen zimowy Dorobiłem tłumiki puszkowe do tego silnika , materiał jaki użyłem pozwolił zbić wagę na maksa . Kolega który to spawał klnął jak szewc że takie cienkie go...... o musi spawać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Piotrowi w garażu gdzie budował model było już za zimno , pracował całe życie w kopalni to przenosi się pod ziemie tam szykuje modelarnie , mówi ze będzie miał ciepło bo jest to w kotłowni i w pobliżu węgiel , będzie się wtedy czuł jak za młodych lat w kopalni , więc budowa modeli pójdzie jeszcze szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam model piękna praca a co do przekładni to koło na którym będzie śmigło 44 cale nie odleci . Ta blacha moim zdaniem trochę słaba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Piter,chyba ci miejsca braknie w tym garażu,a o przyczepce to już nie mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Po Warszawskich wojażach na planie filmu Dywizjon 303, wróciłem do budowy Fokkera A tu już prawie ukończony środkowy płat. Jak widać wkleiłem już prowadnice rur łączących płaty, używając do tego żywicy. Została mi już tylko jedna listwa balsowa 3 mm do wklejenia a natarcie płata i następnie biorę się za pozostałe dwa płaty. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Po Warszawskich wojażach na planie filmu Dywizjon 303, wróciłem do budowy Fokkera To widać pora na film z I WS nadchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Konstrukcja już gotowa, czeka tylko na oklejenie płótnem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Super maszyna . Wiosną oblot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 " Czopki z głow " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Super!! Wielki model- wielkie dzieło! Już więcej nic nie powiem, bo mi mowę odjęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Inwazja FOKKER-ów nadchodzi świat zostanie opanowany przez te samoloty Jakaś seryjna produkcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Widziałem na własne oczy super praca - Gratulacje Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dzisiaj z wizytą "kontrolną" u Piotra i przymiarka wydruku 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Samolot już na ukończeniu, pozostało tylko malowanie i zrobienie obudowy silnika. Następne zdjęcia zamieszę gdy samolot będzie ukończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Kawał chłopa trzeba będzie wsadzić do kabiny,Dało się wydrukować atrapę silnika to trzeba teraz wydrukować dla niego koniecznie buźkę budowniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Piotr szacunek. Szczęka opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Podkanowicz Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam obserwuje twoja pracei podziwiam!! Zobaczylem twoja atrape silnika i tak pomyslale czk ktos drukuje takie cacka do PZL P.11 c 2.5 m jeslimozna to prosilbym na namiary Pozdrawiam milego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi