Arkos Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Macie jakieś fajne wzory malowania Juniora ? Może zrobicie fotki swoich szybowców i pokażecie tu na forum ? Szukam natchnienia. Kupuję nowy kadłub i przydałoby się go jakoś pomalować. Poprzedni sezon latałem na białym, znudził mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witaj, a gdzie jest Twoja inwencja twórcza, po co powielac czyjes wzorce... Stwórz cos ciekawego sam. Mój biały junior takze mi sie opatrzył, kadłub ma na bokach niebieskie pasy(widac na filmach), a skrzydła od spodu pomalowane w czerwono - białą krate i nie wazne co sie komu podoba - dobrze go widac na tle nieba...Po to w zasadzie go pomalowałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dj., Nie chce powielać, ale zobaczyć jak malujecie swoje szybowce. Szukam natchnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Może to nie jest Elektro Junior ale też motoszybowiec i podobne gabaryty. W takim malowaniu nie sposób się pomylić gdzie góra a gdzie dół. Ta czerwień po prostu razi z powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wojtek a jaki kolor od dołu? Bo generalnie taki czerwony dobry jest od dołu a od góry np biały lub żółty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Właśnie od dołu jest biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 toś tak zupełnie na odwrót zrobił. Ale zawsze możesz latać na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Kolor widzę przy zakrętach do siebie. Od siebie widzę biel Nie jest źle. IMO- bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak odleci od Ciebie na 300 metrów i zakręt zrobisz "od siebie" to parafrazując cytat z filmu, będziesz mówił "Widzę jasnośc, jasnosc widzę" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vava Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja mam takie pytanie. Czy ten Junior ma jakiś wykłon silnika w dół czy jest centralnie prosto? Chwilę temu trochę przygrzmociłem, ale jakoś się nie zastanawiałem nad tym, jak to powinno wyglądać, bo kadłub trochę się pokrzywił. P.S. Jeszcze takie pytanko do ciebie arkos, gdzie kupujesz nowy kadłub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 vava, Tak, ma ... Kadłub kupuję w sklepie Cyber-Fly.pl we Wrocławiu. W poniedziałek jadę, już dzwoniłem jest odłożony dla mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vava Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dzięki. Można wiedzieć jeszcze koszt samego kadłuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Można wiedzieć jeszcze koszt samego kadłuba? 60 zł brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam kolegów. W sobotę dojdzie do mnie Junior i mam pytanie czy ten pakiet się do niego nadaje :?: http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=21_61_40&products_id=235 Dane techniczne : -pojemność 2200mah -układ 2s1p -wymiar 101x15x35mm -waga 119g -prąd ciągły rozładowania 15C = 33a -max. prąd rozładowania (60sec) 20C = 44a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam Spokojnie ten pakiecik Ci wystarczy do spokojnego latania i nie cały czas na max gazu. Przy pakiecie 3S Junior potrafi pokazać pazurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 czy ten pakiet się do niego nadaje ...ale tylko do spokojnego "utzrymywania sie w powietrzu. Zawsze dobrze miec zapas mocy, a latac można np na 50% gazu. Osobiscie mam taki: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=4919 i jeszcze ten: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=4913 Ten pierwszy to ok 1h latania, oczywiscie nie cy czas na silniku... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam. Dj. ty latasz na 3s a ja chce latać na 2s. Kokamy są troszkę drogie :? i zastanawiam sie nad tym WOW RC w końcu on ma 33A prądu stałego czyli nie więcej niż pobiera silnik więc powinien wystarczyć na początek... dobrze rozumuję :?: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja chce latać na 2s OK. Twoja wola, ale na pakiecie 7,4V polatasz krótko i nisko. Za tydzien okaze sie wiec ze trzeba kupic drugi -3s... Po co wydawac dwa razy kase... Junior to wdzieczny model, szybko sie "wlatasz" i równie szybko poczujesz chęc wzbicia sie wyżej, na dwóch celach bedzie to dosc trudne. Każdy jednak kupuje co uważa... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Modelem głównie będzie latał mój tato (baaaardzo początkujący) ale chyba masz rację. Kupię 3s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam. Kupiłem dzisiaj pakiet KOKAM 3s1p 2100mAh 30C :twisted: Mam prośbę do Dj. czy mógłby wstawić fotkę umieszczenia pakietu w kadłubie :?: Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.