cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Do hotelu to się z kochanką jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Choć na dobrą sprawę wychowałem się w namiocie to teraz już wole odrobinę wygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Samolociki puszczasz. Bądź dzieckiem na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Samolociki puszczasz. Bądź dzieckiem na całego O to, to... W Holandii spaliśmy w namiotach. Jedną noc lało, drugą tylko trochę za to rano na namiocie był lód. Survival normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 I jest co wspominać. Deszcze burze, oberwania chmur, wichury i białe szkwały, lód sporadycznie. Ale zabawa na lotnisku z kolegami ... bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nooooooo... 2 czerwca 2018 we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 to nie namiot Kiedyś były wichury co zdemolowały Bory tucholskie i wiele innych miejsc. My wtedy spaliśmy w namiocie. Przed namiotem byle lekkie pobojowisko. Ale namiocik cały michał tez wtedy był. I nic nie musiał trzymać Nie ma co się licytować. Są prognozy meteo. Jak zły warun można uciec do hotelu. Jak ok, to namiot jest bardzo fajna opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Do dziś mam taki namiot. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Solidny i idealny na dłuższe wyjazdy niż 3 dni W miarę prosty w rozłożeniu. Ino ciężki N krótsze wyjazdy mam cos mniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Trzeba będzie mocnej motywacji, żeby jeszcze powalczyć w ET F5J aktualne wyniki tu: http://contestmodellsport5646.apps-1and1.net/competition-categories/f5j/f5j-results/ zapowiada się przez to mocne otwarcie na MŚ F5J. Ten gość jest w formie. Zobaczymy co dalej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Maksymalna możliwa ilość punktów to 309. Arijan już to ma a lepiej się nie da. Chyba, że ktoś zdobędzie też 309 (co jest możliwe) i wtedy... chyba regulamin nie przewiduje takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Przewiduje. Liczą się kolejne wyniki. Kto ma wyższe punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jurek, tylko trzy conesty są liczone do klasyfikacji. 3xbest rezultaty of all. O czym piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jeśli punkty są liczone zgodnie z regulaminami fai to jeśli kilku zawodników ma tyle samo punktów, o miejscu decyduje kolejny odrzucony wynik. Kto ma wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Dołączam jeszcze galerię z fotami mojego autorstwa. https://photos.app.goo.gl/mt5YEAoMwYdADf4W8 Boguś! Zdjęcia super, absolutna rewelka, najlepszy reportaż z zawodów jaki widzialem. Szczere gratulacje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Wiesławie ale dlaczego Twoje zdjęcia sa podpisane przez Bogdana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Wiesławie ale dlaczego Twoje zdjęcia sa podpisane przez Bogdana? To są zdjecia Bogdana! Świetne zresztą. Po prostu albo ja albo engine forum (przedpotopowy) wyciął marker końca cytowania posta Bogdana. Engine JEST tragiczny. Zdjęcia ze srajfona obraca do góry nogami, wycina odpowiedzi i inne podobne. Pisałem z iPada i coś się wzięło i zniknęło... marker [/unquote] albo inny podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Zgadza się z wstawianiem zdjęć jest tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Cieszę się że się podobają, w związku z tym bardzo dziękuje za wszelakie komentarze.Jeśli chodzi o wstawianie fot, to forumowy silnik ma uczulenie na zbyt duży rozmiar pikseli w pionowych kadrach.Jeśli tego nie zmniejszymy z automatu taką fotę obraca do pozycji poziomej. Tyczy się to w szczególności zdjęć ze ,,srajfonów,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) Tomek moim celem nie było wysyłanie Cię gdziekolwiek, a zwrócenie uwagi że na zawodach lokalnych (nawet jak są to MP F5J czy F3B) można podejść do gościa (bo akurat nie latamy w jednej kolejce) który lata po prostu słabo i powiedzieć mu coś w stylu "słuchaj spróbuj zmienić to i to" skorzysta to fajnie, będzie lepiej latać(np. Tobie i tak nie za bardzo zagrozi), nie to trudno. Jak ktoś jest nowy, ma delikatnie mówiąc taki sobie model, jest pierwszy czy drugi raz na zawodach, mieszka na drugim końcu kraju, najlepszych pilotów to zna z wyników pucharu świata to troszkę ciężko jest mu zagadać. Ot taka fanaberia. Witam.PP w BB był moim drugim udziałem w zawodach.Jakie było moje zdziwienie,gdy na starcie Wojtka podglądałem,a pan Gieruszczak zwrócił mi uwage,że ktoś protestuje bo Wojtek ma drugiego pomocnika w mojej osobie.W Zielonej niebyło tego problemu.Pozdrawiam. Edytowane 17 Maja 2019 przez awiator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi