Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tak to wygląda. Panorama z czterech stron. Grzesica wie i Ali dojechali. Jutro czekamy na Tomka. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ale czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wzorcowe warunki na F5J. żadnych przeszkód, wymuchów, zboczy etc. Nic nie przeszkadza, nie pomaga. Tylko ziemia, słońce, termika i wiatr. Ładnie. Szkoda, że nie mogłem dojechać. Dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Eee bez sensu, iść po model bez żadnych przeszkód?!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Eee bez sensu, iść po model bez żadnych przeszkód?!? Noooooooooo... zwłaszcza jak na pocztę trza chodzić ze 2 km coby model pozamiatać. Albo jak jakiś inny „niby pilot” iwinnice przelecieć i trafić w jeden, jedyny betonowy słupek w winnicy w odległości 1 km i potem latać „na Lechu” na natarciu. Wszyscy mamy w tym wprawę. Rów w Toldijk z ubiegłego roku będę długo pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No ale można iść ze 3-4 kilometry. Wiec nie ma co nazekac. Tu jakość przejdzie w ilość. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka A to mucholapka. Trzech się już zlapalo. Na szczęście jutro zaczynamy o 10. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Fajna ta muchołapka.Ale jak na legendarną to cos dziwny kolor ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No bo to tylko opakowanie zastepcze. W środku własny produkt. Pycha. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tylko pozazdrościć okolicy i muchołapki.Już czuję virtualnie ten smak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jak już tam jesteście na terenie Samby to zerknijcie na nowości Watch “Samba model Prestige 2PK.” on Vimeo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nowy model Samby jest ale zakryty i nie idzie oglądnąć. Jesteśmy po pierwszym kole. Teraz powtórka 4 kolejki bo sedziaJarkowi nie zatrzymał czasu. Na ta chwile tylko dwa lekkie przypadki defekt kadlubow. Ogulnie są trudne warunki ale nie beznadziejne. W każdej kolejce kilku zawodników doładuj 10 min. Ja niestety zaliczyłem po dobrym locie zero za ladowanie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edit Straty u Czechów i Niemca. U nas nic. Latamy spokojnie. Taktyk tłumaczy jak krowie na rowie jak ladowac. Mamy nowego zawodnika w naszym teamie. Lata Przemek i nalatal świetny wynik. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Kurde kto wymyślił obiad w trakcie zawodów. Wszyscy dostaliśmy śpiączki gastronomicznej. Teraz to ze 2h przerwy by się przydało. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No właśnie. My latamy non stop dwie termiki, dwa dystanse prawie za nami. Potem dwie prędkości. Wiatr fajny bo chłodzi nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Teraz to ze 2h przerwy by się przydało. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka I Jacuzzi z wodą o temperaturze 18*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Latamy bez balastu. Przyszła termika tyle ze jest szybka i kto ma refleks ten się wyciąga.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka I Jacuzzi z wodą o temperaturze 18*C Ciebie chłopie to powaliło chyba. Ja w polaru chodzę a ten 18 stopni. 35 wody to może bym nogę zamoczyl. Zresztą mnie o temperaturę pytać nie wolno.Termika płata figle. Jest i nagle się rozpływa zostawiając delikwentow.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Kończymy pierwszy dzień. Pogoda świetna. Od 12 w zasadzie przestało wiać. Wieje od 1 do 3m/s. Ale nic nie nosi. Nikt się nie wykreca. Co najwyżej utrzymuje wysokość. Bardzo dziwne warunki, być może związane z tym ze jesteśmy na szczycie zajebis....o pagorka. Został tylko lot taktyka i idziemy na świnie. Ogólnie zawody rewelacyjne. Pizgalo, padało, grzmialo, paliło, i jeszcze kilka ....ło. Po prostu cały możliwy przekrój. Jestem bardzo zadowolony z przyjazdu bo przetestowałem Vertigo chyba w każdych warunkach. Konkluzja będą po powrocie. A i jeszcze jedno spostrzeżenie. Jak tak mocno pizgalo to sie ludzie wykrecali a jak przestało to nikt. Kurde dziwne. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 W zamberku podobnie. Osemeczki i zwis Ale my latamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 nie byłem, ale jak zobaczyłem to może lepiej, że nie mnie nie było momenty są, oglądajcie uważnie skrót Mistrzostw Czech https://www.youtube.com/watch?v=Xwnrj7jt1vI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Windy w dół były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi