pawelmolin Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Również czekam z niecierpliwością. W jaki sposób będzie można zamówić książkę? Czy są w niej omówione zagadnienia z zakresu projektowania całego modelu w CAD?
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 44 minuty temu, pawelmolin napisał: Również czekam z niecierpliwością. W jaki sposób będzie można zamówić książkę? Czy są w niej omówione zagadnienia z zakresu projektowania całego modelu w CAD? Dystrybucja jest po stronie Pana Marka Hlebowicza, to człowiek, który wydał już trochę książek modelarskich, sam jest modelarzem. Pewnie już niedługo - książka dopiero zeszła z drukarni. Nie poruszam w książce zagadnień projektowania w CAD, (sam się dopiero tego uczę) Ale moim zdaniem zanim rozpocznie się projektowanie w CAD dobrze jest prawidłowom zaprojektować model pod względem aerodynamiki i mechaniki lotu, zgodnie z tym czego od tego modelu oczekujemy. 40 minut temu, zbjanik napisał: Właśnie- Jarku- podaj metody zakupu. Pewnie będzie w księgarniach i sklepach modelarskich.
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, japim napisał: ha, fajne - zarobić na tym nie zarobię, jestem szczęśliwy, że nie musiałem partycypować w kosztach druku. Mam w życiu takie motto (mam ich kilka), ale to przyświecało mi pisząc tę książkę: Trzeba coś po sobie zostawić oprócz smrodu 4
pawelmolin Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Ja się cieszę na te książkę, oby udało mi się ja kupić Czy będzie organizowana przedsprzedaż ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 48 minut temu, pawelmolin napisał: Ja się cieszę na te książkę, oby udało mi się ja kupić Czy będzie organizowana przedsprzedaż ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dziś wieczorem będę rozmawiał z wydawcą, jak tylko się coś dowiem konkretnego - napiszę.
mgr Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 2 godziny temu, jarek_aviatik napisał: Dziś wieczorem będę rozmawiał z wydawcą, jak tylko się coś dowiem konkretnego - napiszę. Zatem czekamy na informacje ??
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Lutego 2022 Informacja od wydawcy: książka będzie dostępna (mam zamówienia) w: Riku (riku.com.pl) Modelarni (modelarnia.pl) ArtHobby (arthobby.pl) Ol-Pen (modelarski.com) Hurtowni książki technicznej EWA (polskaksiegarnia.pl) Prawdopodobnie też: OLX i Allegro cena - Pan Marek negocjuje z hurtownią. 3 3
czarobest Opublikowano 24 Lutego 2022 Opublikowano 24 Lutego 2022 O super! To mam świetny prezent urodzinowy - zamówione . Może będę potrzebował mniej pomocy przy następnym Wicherku . No i gratulacje z podziękowaniami, świetna robota! Jarku @mr.jaro, książka jest już na OLX, znalazłem ją też w księgarni linkowanej przez Jarka .
wojcio69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 6 godzin temu, mr.jaro napisał: Kurcze, zawsze jak cos z Polski potrzebuje, to wiatr w twarz wieje. Ojtam, ojtam... Zamów tutaj https://modelarski.com/ i napewno problemów nie będzie
wojcio69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Jeszcze nie, ale z infa na FB powinna być od poniedziałku.
jarek_aviatik Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Opublikowano 25 Lutego 2022 4 minuty temu, mr.jaro napisał: Dzieki. Super. Bede pilnowal. Tylko mi nie wykupcie, koledzy. ? Na OLX sprzedaje wydawca, Pan Marek 1
czarobest Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Mam nadzieję, że nie będzie miał nikt mi za złe, ale właśnie odebrałem i mogę chyba napisać- pierwszy! No przynajmniej w tym wątku
pawelmolin Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 a ja mam w paczkomacie, siedzę na dyżurze i nie mogę odebrać ;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mgr Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Moja w sortowni... muszę czekać do poniedziałku ?
Rekomendowane odpowiedzi