pawelmolin Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Również czekam z niecierpliwością. W jaki sposób będzie można zamówić książkę? Czy są w niej omówione zagadnienia z zakresu projektowania całego modelu w CAD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Właśnie- Jarku- podaj metody zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 44 minuty temu, pawelmolin napisał: Również czekam z niecierpliwością. W jaki sposób będzie można zamówić książkę? Czy są w niej omówione zagadnienia z zakresu projektowania całego modelu w CAD? Dystrybucja jest po stronie Pana Marka Hlebowicza, to człowiek, który wydał już trochę książek modelarskich, sam jest modelarzem. Pewnie już niedługo - książka dopiero zeszła z drukarni. Nie poruszam w książce zagadnień projektowania w CAD, (sam się dopiero tego uczę) Ale moim zdaniem zanim rozpocznie się projektowanie w CAD dobrze jest prawidłowom zaprojektować model pod względem aerodynamiki i mechaniki lotu, zgodnie z tym czego od tego modelu oczekujemy. 40 minut temu, zbjanik napisał: Właśnie- Jarku- podaj metody zakupu. Pewnie będzie w księgarniach i sklepach modelarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, japim napisał: ha, fajne - zarobić na tym nie zarobię, jestem szczęśliwy, że nie musiałem partycypować w kosztach druku. Mam w życiu takie motto (mam ich kilka), ale to przyświecało mi pisząc tę książkę: Trzeba coś po sobie zostawić oprócz smrodu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ja się cieszę na te książkę, oby udało mi się ja kupić Czy będzie organizowana przedsprzedaż ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 48 minut temu, pawelmolin napisał: Ja się cieszę na te książkę, oby udało mi się ja kupić Czy będzie organizowana przedsprzedaż ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dziś wieczorem będę rozmawiał z wydawcą, jak tylko się coś dowiem konkretnego - napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 2 godziny temu, jarek_aviatik napisał: Dziś wieczorem będę rozmawiał z wydawcą, jak tylko się coś dowiem konkretnego - napiszę. Zatem czekamy na informacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek_aviatik Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Informacja od wydawcy: książka będzie dostępna (mam zamówienia) w: Riku (riku.com.pl) Modelarni (modelarnia.pl) ArtHobby (arthobby.pl) Ol-Pen (modelarski.com) Hurtowni książki technicznej EWA (polskaksiegarnia.pl) Prawdopodobnie też: OLX i Allegro cena - Pan Marek negocjuje z hurtownią. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 O super! To mam świetny prezent urodzinowy - zamówione . Może będę potrzebował mniej pomocy przy następnym Wicherku . No i gratulacje z podziękowaniami, świetna robota! Jarku @mr.jaro, książka jest już na OLX, znalazłem ją też w księgarni linkowanej przez Jarka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 6 godzin temu, mr.jaro napisał: Kurcze, zawsze jak cos z Polski potrzebuje, to wiatr w twarz wieje. Ojtam, ojtam... Zamów tutaj https://modelarski.com/ i napewno problemów nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Jeszcze nie, ale z infa na FB powinna być od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 4 minuty temu, mr.jaro napisał: Dzieki. Super. Bede pilnowal. Tylko mi nie wykupcie, koledzy. ? Na OLX sprzedaje wydawca, Pan Marek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Mam nadzieję, że nie będzie miał nikt mi za złe, ale właśnie odebrałem i mogę chyba napisać- pierwszy! No przynajmniej w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 a ja mam w paczkomacie, siedzę na dyżurze i nie mogę odebrać ;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Moja w sortowni... muszę czekać do poniedziałku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi