Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wędzarnia pucharem przechodnim, obecnym na zlotach ,spotkaniach ? Pomysł z lekka trochę oryginalny.... Andrzej ,nic tak nie daje kopa do modelarstwa jak spotkanie na lotnisku ,wspólne latanie,gawędzenie o wszystkim Polecam.Wtedy też wychodzi jaki kto w realu a jaki z ekranu monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wędzarnia pucharem przechodnim, obecnym na zlotach ,spotkaniach ? Pomysł z lekka trochę oryginalny.... Modelarze to zwykle oryginalni ludzie, więc i pomysły różne takie... Wiadomą rzeczą jest, że o statusie tego trofeum zadecyduje jego przyszły posiadacz. A że z pysznościami będzie kojarzony, to wiesz co... Już w jaskiniach lubiliśmy spożywać posiłki grupowo przy ognisku... [...] wspólne latanie [...] Wtedy też wychodzi jaki kto w realu a jaki z ekranu monitora. ... Phoenix !!! Na pomoc !!! Ratunkuuu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Andrzej ,chodzi mi o fakt że wędzarnia to wg mojej oceny kłopotliwy w transporcie przedmiot i mało praktyczny w krótkotrwałym użyciu więc raczej nie nadaje się jako rzecz przechodnia .Chyba że to taka miniaturowa wędzarnia na jedną szynkę . Oczywiście Tomek rozdaje karty w naszej dyskusji więc zadecyduje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nagroda jest nieprzechodnia. Koszt wysyłki do PL jest już pokryty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja bym wystartował w tak znakomitej stawce ale jakby wędzarnia była na ...Lipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Podbijam dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja bym wystartował w tak znakomitej stawce ale jakby wędzarnia była na ...Lipo. A nie było by lepiej, gdyby była na prądni(k)cę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 To ja zgłaszam użytkownika Zycior. Bardzo pomocny kolega, dzięki niemu, moja aparatura zaczęła mówić po ludzku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 To ja zgłaszam użytkownika Zycior. ... Zgłosić zgłosiłeś, ale punktów Mu nie dałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Można oddać głosy na 2 forumowiczów ? Bo widzę że niektórzy tak mogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłosić zgłosiłeś, ale punktów Mu nie dałeś. Przed zgłoszeniem nie mogłem , ale po zgłoszeniu rzeczywiście, dobrze, że przypomniałeś, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeszcze 2 tygodnie.... proszę o oddawanie głosów w ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Rok 2079. Tb : Podbijam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fascynująca walka na finiszu ,być może się zdecydowanie myliłem co do zwycięzcy .... Przy okazji podbicia tematu zapytam Tomek, czy idea spotkania na jakimś lotnisku przy wręczaniu nagrody upadła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy w wypadku remisu (a właśnie teraz taki mamy) nagroda zostanie przecięta szlifierką na pół, czy też będą dwie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Łeb w łeb ... niech ktoś postawi kropkę na i . To tak dla podbicia tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy w wypadku remisu (a właśnie teraz taki mamy) nagroda zostanie przecięta szlifierką na pół, czy też będą dwie ?? W takim przypadku może być "przechodnią". Po pół roku zmiana na drugiego, a potem na następnego wybranego najbardziej uczynnego. W ten sposób co roku będzie kolejne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jeden wędzi na Wielkanoc, drugi na Boże Narodzenie. .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Lub przemiennie. U jednego świniobicie ,u drugiego wędzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi