CichyBart Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Kolejne darmowe zajęcia z ramienia firmy mojej żonki, tym razem w grupie jednym z przedszkoli. Dzieciaki zachwycone samolotami - niestety pogoda nie pozwoliła na pokazanie większych modeli... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Poczułem się jak bym był w pracy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ileż tam radości!!!! Bartek jesteś wielki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 To nie ja, to moja żonka. Ja tylko pomagam. Dzięki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ale to smerf nie mikołaj Brawo Wy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Mam nieśmiałe plany przyjechać z dzieciakami z fundacji (może nawet jakieś przedszkole się podepnie) na kilka godzin na jakiś zlot. Niestety wszystko się dzieje dość daleko od Konina (najbliżej chyba Piła...) i by trzeba to powiązać z innym wyjazdem. Może uda mi się zrealizować to kiedyś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRoman Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ło Jezu ! Takiego zamieszania dawno nie widziałem na żadnym lotnisku ! Co to znaczy samodzielne doprowadzenie do interakcji ! Potężna dawka wiedzy dla dzieciaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 A tutaj (klik) informacja na stronie przedszkola Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ale mieliście "tłok w powietrzu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz D. Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Prawie jak bitwa o Anglię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Coś pięknego. Tak się zaczyna pasja Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Niestety latającego mikołaja nie zdążyłem ukończyć ale liczę, że się uda przed wigilia dla dzieciaków z fundacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 W sobotę kolejna dawka podniebnych przygód. Tym razem dzieciaki z fundacji AlejaZdrowia. Samoloty rzutki mi się zaczynają kończyć i będę szukać czegoś prostszego do złożenia (te muszę traktować CA dość ostro). Byłbym wdzięczny za wszelkie projekty / propozycje. Następnie będę musiał to dać do wycięcia i ruszać na kolejne akcje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CichyBart Posted December 9, 2017 Author Share Posted December 9, 2017 Kolejna akcja (tym razem z ramienia Fundacji mojej żonki) zakończona. Dzieciaków około 120. Niestety samoloty kleiłem na miejscu na szybko, więc nie byłem w stanie porobić więcej zdjęć... a uwierzcie mi, szaleństwo było... Poszło ponad 60 samolotów!!! Samoloty były jedną z atrakcji. Bardzo żałuję, że nie dałem rady zrobić latającego mikołaja na dziś... ale jeszcze będą okazje Zaczynamy klejenie: A tutaj moje dwie małe pomocnice - jak widać, miały co robić Wielkie dzięki Markowi z NPN - to od niego kupiłem baardzo tanio modele (które już są na wykończeniu niestety...). Dzięki wielkie też wszystkim, którzy konstruktywnie nakręcają nie tylko mnie do zarażania ogólnie samolotami (czy nawet modelarstwem). W głowie mam już kolejne plany, m.in. kolejne zajęcia dla dzieciaków (i osób z fundacji) w tworzeniu dużych sani Mikołaja ze styropianu (oczywiście stacjonarnych). Mam nadzieję ulotnić mojego Mikołaja - jeśli będę mieć z tym większe problemy, będę zastanawiać się nad "zamówieniem" u kogoś z Was modelu latającego Mikołaja (gdybym wiedział, że czas mnie pokona, już dano bym wystawił ogłoszenie [K] na giełdzie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts